Industria Chimica
October 19, 2015 posted by Oana Birgaoanu

Zincare electrolitica de calitate superioara de la Promt Distrib

Zincare electrolitica de calitate superioara de la Promt Distrib

Zincare electrolitica de o calitate superioara iti este oferita cu un deosebit profesionalism de catre firma de renume Promt Distrib din Sebes. Daca esti in cautarea unei firme care sa iti ofere servicii de zincare electrolitica, contacteaza imediat specialistii firmei Promt Distrib care iti vor face o oferta de nerefuzat. Colaborarea ta cu aceasta firma nu poate decat sa iti aduce beneficiile pe care tu le doresti pentru produsele tale.

Zincare electrolitica – ce este acest procedeu?

 

Zincare electrolitica este un procedeu electrochimic care consta in obtinerea unui strat protector de zinc ce poate fi mat sau lucios si care este deosebit de rezistent asigurand o protectie anticoroziva foarte buna pe suprafata metalica pe care este aplicat.

Zincarea electrolitica se realizeaza in bai filtrate cu ajutorul electrolizei care presupune supunerea la un curent continuu de 1-10 A/dm2 intr-o baie pe baza de clorura de zinc, in conditii de control riguros a concentratiilor componentelor chimice si a curentului de electroliza.

Zincare electrolitica – caror materiale se aplica acest procedeu?

 

Zincare electrolitica este una dintre cele mai folosite metode de protectie impotriva coroziunii metalelor datorita rezistentei mari a zincului la actiunea agentilor corozivi. Acest procedeu ofera posibilitatea de a spori durata de viata a componentelor metalice care sunt situate in aer liber si care sunt supuse in permanenta unor actiuni distructive a agentilor chimici care conduc la coroziune si, in final, la degradarea lor materiala.

Confectiile metalice din care sunt realizate o mare parte a constructiilor, gardurilor, parapetiilor si altor piese metalice au nevoie de o buna durabilitate, rezistenta mecanica si grad ridicat de siguranta in exploatarea lor, lucru ce poate fi atins numai dupa o prelucrare cu ajutorul zincarii electrolitice. Aceste piese vor capata proprietati fizice si chimice superioare fiind pregatite de a fi utilizate o lunga perioada de timp fara ca structura lor sa fie afectata de coroziune.

Zincarea pieselor realizate din otel reprezinta cea mai mare cota din tratarea electrolitica ce se aplica pieselor metalice. Otelul este materialul cel mai folosit datorita proprietatilor sale deosebite privind rezistenta mecanica la care poate fi supus. Tocmai din acest motiv se doreste ca piesele si materialele realizate din otel sa aiba o viata de utilizare in conditii optime cat mai mari, lucru ce poate fi realizat numai prin zincarea electrolitica. Zincarea este un procedeu care pare banal in aparenta, dar acest tratament vine sa iti aduca un plus de siguranta in exploatare si, in final, conduce la preturi mai mici datorita utilizarii indelungate a produselor zincate electrolitic.

Apeland la serviciile oferite cu profesionalism si la standarde ridicate de calitate de catre firma Promt Distrib din Sebes vei beneficia de piese si componente metalice zincate de o calitate superioara. Acestea datorita tratamentului special la care vor fi supuse isi vor spori durata de utilizare, lucru ce va conduce la realizarea de profituri mai mari pentru afacerea ta. Toate astea se pot realiza daca vei contacta chiar acum specialistii firmei Promt Distrib din Sebes, iar cu ajutorul lor problemele tale legate de durata de utilizare in conditii optime a produselor va fi rezolvata in cel mai scurt timp la standarde ridicate de calitate.

Daca vrei sa te bucuri de servicii de calitate, alege zincare electrolitica de la Promt Distrib. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Promt Distrib? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0742-455.745 si 0765-246.872 sau trimite un e-mail pe adresa valentinadmn@yahoo.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>