Industria Lemnului
August 12, 2014 posted by Lavinia Bilba

Zendol B – dezvoltat de expertii Biochem A!

7523b4f5ee0980d70ea80e2e7562369dDoresti un produs pentru tratarea eficienta a lemnului? Zendol B este un produs cu o eficienta biocida ridicata, care are un spectru vast de actiune in ceea ce priveste tratarea lemnului. Solutia comercializata Zendol B este recomandata pentru protejarea lemnului de biodegradare, de mucegaiurile lignicole si insectele zilofage. La un pret competitiv, biocidul obtine efectele scontate pentru foioase, dar si pentru rasinoase. Aceasta substanta este eficienta, rezistenta la intemperii si se impregneaza rapid.

Solutiile oferite de societatea Biochem A sunt profesionale si adaptate la exigentele clientilor, iar experienta cercetatorilor este pusa la dispozitia clientilor pentru a oferi solutii inovative. Utilizata pentru a creste nivelul calitatii in procedeul de productie, solutia Zendol B este destinata clientilor mari si medii. Protejarea produselor din lemn de actiunea unor daunatori este vitala pentru anumite domenii si industrii si pentru dezvoltarea unor afaceri prospere in domeniul prelucrarii lemnului. Solutia este superioara celorlalte prin functiile complexe pe care le are. Ai garantia unei protectii de durata si o actiune biologica extinsa. Poti achizitiona acest produs, ambalat in bidoane ADR de 20, 30, 50 sau 60 de litri.

Pentru protectia lemnului utilizeaza Zendol B!

Substanta Zendol B se utilizeaza cu precadere pentru lemnul de constructii, lemn de rasinoase proaspat debitat, cherestea de rasinoase sau de fag aburita, busteni si cioate exploatate si alte asemenea produse. Dozarea difera in functie de fiecare produs si de modul de aplicare. Astfel, Zendol B poate fi aplicat atat prin imersie, cat si prin tratament la suprafata sau prin amestecarea cu apa. Sunt necesare doar doze mici, iar efectul care il are asupra lemnului este unul indelungat. Produsul intrebuintat are o actiune complexa si combina actiunile mai multor substante active. In acest fel, nu mai trebuie adaugate substante in scop de protectie si lemnul este aparat de fungi si insecte. Zendol B este patentat si compus in conformitate cu normativele in domeniu.

Produsul antiseptizant Zendol A, un lichid galben-roscat nu afecteaza mediul inconjurator daca este utilizat in dozele precise. Acesta are o toxicitate scazuta si un miros agreabil, fiind realizat pe baza de azot si sulf. Compatibil cu majoritatea tipurilor de vopsele pentru lemn, produsul este o inovatie in domeniu. Specialistii firmei Biochem A ofera suport tehnic clientilor pentru ca produsele sa fie utilizate in conditiile cele mai bune. Produsul are tripla actiune, avand rol insecticid, termicid si fungicid.

Unde gasesti Zendol B?

Biochem A este locul ideal pentru a gasi solutii de protectie impotriva biodeteriorarii materialelor din lemn. Focusati pe obtinerea de solutii in industria lemnului, specialistii Biochem A au dezvoltat un produs nou, o solutie pentru tratarea lemnului cu actiune fungicida si insecticida cunoscuta sub numele de Zendol B. Solutiile implementate au ca scop protejarea impotriva biodeteriorarii. Intrucat se acorda o deosebita atentie calitatii rezultatelor obtinute, produsele sunt eficiente si patentate. Beneficiind de o vasta experienta in domeniu, Biochem A ofera solutii de top oricaror persoane interesate. Prin achizitionarea de Zendol B oferit de Biochem A vei putea proteja lemnul de actiunea unor daunatori, acesta reprezentand o investitie sigura si de durata, cu eficienta maxima.

 

Datele de contact ale firmei Biochem A

Adresa firmei: Bd. Republicii, Nr. 17B, Ploiesti

Telefon: 0374 909 080

Email: office@biochema.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>