Industria Constructiilor
October 13, 2014 posted by Lavinia Bilba

Weekend – te incalzeste cu focare de calitate!

ee84f131180fa48d787c4dc7a33dbd9eZilele se fac mai mici si noptile mai mari si mai friguroase. Weekend recomanda achizitionarea unor focare seminee pentru un aspect frumos al incaperii, cat si pentru un confort termic sporit. Aceste sisteme de incalzire sunt inovative, ingenioase si extrem de eficiente. Datorita utilizarii lemnului ca si combustibil, facturile la energie electrica vor scade substantial. Avand o putere mare de incalzire nu trebuie sa iti mai faci griji pentru temperatura din camera. In cadrul magazinului poti alege dintr-o varietate de focare, iar in cazul in care nu te poti hotari, echipa de profesionisti a firmei Weekend iti ofera cele mai bune solutii pentru nevoile tale.

Spre deosebire de celelalte metode de incalzire, acestea pot infrumuseta interiorul oricarei incaperi, conferindu-i un aspect intim. Produsele pot fi utilizate deopotriva atat de persoane fizice, in locuintele personale ale beneficiarilor, cat si in spatii publice, receptia unor hoteluri, pensiuni sau in restaurante. Avand o varietate de astfel de modele la dispozitie le poti alege pe acelea care indeplinesc exigentele si cerintele tale. Oferite la preturi convenabile, ar fi o pierdere sa nu alegi aceste produse.

Modele variate de focare – pentru alegerile tale!

Aceste focare pentru seminee sunt marca Ferlux Chimeneas y Barbacoas, unul dintre producatorii renumiti pe piata de specialitate. Produsele comercializate sunt rezistente, fiabile, confectionate din materiale de calitate si livrate de catre specialistii Weekend oriunde pe teritoriul Romaniei. Personalul firmei Weekend iti va oferi toate informatiile necesare privind aceste produse, cum ar fi detalii tehnice, capacitatea de incalzire, dimensiuni, disponibilitatea in stoc si perioada de livrare. Fiind modele noi, acestea pot fi amplasate cu succes in orice spatiu, indiferent de decorul general, ca este unul rustic sau unul modern. Designul deosebit al acestor produse reprezinta un alt argument pentru alegerea acestor produse si confera intregului spatiu un aspect inedit. Dispozitiile privind achizitia si livrarea sunt dintre cele mai convenabile pentru beneficiari.

Aceste focare pentru seminee se remarca prin performante excelente in functionare si au o capacitate mare de incalzire. Puterea de functionare variaza de la 10 la 14 kW si modelele pot fi diferite, cum ar fi plane, de tip bloc, de tip caseta, precum si modele curbe. Cei interesati de astfel de produse pot alege focare cu deflectorul de samota sau cu usa dubla, optiuni care mentin caldura un timp indelungat. Focarele de seminee de la Weekend sunt insotite de garantie astfel ca poti fi sigur ca ai la dispozitie standarde ridicate de siguranta in exploatare.

Apeleaza la Weekend pentru focare!

Focarele pentru seminee sunt un mare hit in ultima vreme folosite din ce in ce mai des de catre designeri in amenajari, cat si de catre beneficiari in locuintele personale. Aceasta ratiune rezida in avantajele si confortul termic sporit oferit, cat si in aspectul unic al acestora. Pe langa aceste focare seminee vei putea opta pentru cuptoare, sobe de gatit si piese componente pentru oricare dintre acestea. Ce poate fi mai placut decat sa petreci serile la lumina focului care mocneste in seminee si iti ofera o senzatie de camin, de caldura si siguranta? Pentru orice detalii apeleaza la echipa Weekend.

Datele de contact ale firmei Weekend

Adresa firmei: Str. Lunca Oltului, Nr.7, Sfantu Gheorghe

Telefon: 0723 180 090

Email: office@weekendsrl.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>