Industria Chimica
April 16, 2015 posted by Bianca Hau

Vopsea epoxidica – protejati balustrada si pardoseala cu Tafi Trade!

Vopsea epoxidica – protejati balustrada si pardoseala cu Tafi Trade!

Asa cum lemnul este dat cu lac pentru a fi protejat de trecerea timpului si de actiunea unor factori externi, asa este necesar sa aveti grija de metale si pardoseli. Pentru fiecare in parte exista un anumit tip de vopsea epoxidica. Alegeti din oferta Tafi Trade ceea ce va trebuie!

Cumparati vopsea epoxidica de la Tafi Trade!

Oricand veti avea nevoie, achizitionati vopsea epoxidica de cea mai buna calitate de la Tafi Trade. In functie de necesitate, aveti la dispozitie vopsea epoxidica pentru suprafete din metal si vopsea epoxidica pentru pardoseli. Indiferent pe care o cumparati, angajatii Tafi Trade va vor da doua produse, din amestecul carora veti obtine vopseaua finala. Inainte de aplicarea propriu-zisa, curatati foarte bine suprafetele. Daca e vorba de o poarta sau de niste tevi din metal, frecati-le cu o perie mai aspra, pentru indepartarea ruginei. In schimb, in cazul in care o aplicati pe pardoseala, stergeti-o foarte bine de praf si verificati sa nu existe in ea denivelari. Pentru a-si indeplini cu succes rolul, este bine sa aplicati orice vopsea epoxidica in straturi cu grosimi considerabile.

Vopsea epoxidica pentru metale

Daca aveti o afacere in domeniul industrial sau detineti un service auto, o spalatorie ori chiar o piscina / sala de inot, va trebuie un produs care sa protejeze de coroziune suprafetele din metal. Acesta se numeste vopsea epoxidica si il gasiti in oferta Tafi Trade.

Nu este vina nimanui ca simplul contact cu apa sau cu anumite substante chimice deterioreaza orice suprafata din metal. La inceput sunt cateva mici pete de rugina, dar pe masura ce trece timpul si nu se ia nici o masura, ele se maresc, iar in final acele lucruri nu vor mai putea fi utilizate in conditii optime. Solutia? O protectie coroziva eficienta, adica vopsea epoxidica. O aplicati in cateva straturi, lasati putin sa se usuce, apoi va reluati activitatea.

Vopsea epoxidica pentru pardoseli

V-ar placea ca in localul pe care il detineti sa acoperiti dusumeaua cu un material care sa o protejeze si care sa fie si durabil? Atunci va trebuie vopsea epoxidica pentru pardoseli. Spre deosebire de cea pentru metal, aceasta se aplica cu precadere pe suprafete din ciment, in incaperi unde se lucreaza foarte mult cu solventi, uleiuri si alte substante chimice. Spre exemplu, e bine sa fie protejata dusumea din spalatoriile si service-urile auto, din halele industriale, unitatile medicale etc.

3 motive sa cumparati vopsea epoxidica

Probabil ca nu v-ati gandit la acest produs pana acum, dar cu siguranta ati avut nevoie de el la un moment dat. Iata cateva motive pentru a-l cumpara:

- nu se mai vad petele si zgarieturile din dusumea;

- aplicare usoara. Nu va trebuie cine stie ce echipament. Dupa ce curatati suprafata si o slefuiti, se aplica amorsa cu un trafalet mai mare, apoi vopseaua in mai multe straturi;

- se curata usor, cu mop si apa.

Cumparati vopsea epoxidica de la firma Tafi Trade pentru protejarea metalului si a dusumelei, dar si pentru renovarea interiorului dintr-o hala! Daca doriti si alte informatii, luati legatura cu reprezentantii Tafi Trade, sunand la numarul de telefon 0730.018.877.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>