Industria Chimica
May 12, 2015 posted by Lavinia Bilba

Vopsea epoxidica de la Tafi Trade!

4776a9a52298cae12c75c3caba4c7ad1Daca esti in cautare de vopsea epoxidica de calitate, Tafi Trade ofera astfel de produse cu intrebuintari diferite. Vopselele epoxidice sunt produse esentiale pentru multe aplicatii din sectorul industrial. Aceasta vopsea epoxidica este un produs care actioneaza ca o bariera intre suportul cu pricina si substantele care il pot coroda. In cazul vopselei epoxidice pentru metal, aceasta actioneaza ca o protectie anticoroziva eficienta pentru durabilitate in timp, cat si pentru expunerea fara nicio problema in medii cu conditii de umiditate. Contactul cu apa determina corodarea si imposibilitatea ca produsele si structurile sa fie utilizate in conditii optime.

Vopseaua epoxidica pentru pardoseli se poate utiliza pentru pardoseli din beton sau ciment, din depozite, spatii Horeca, unitati medicale si pardoseli pentru industrii. Aceste produse le vei gasi in oferta Tafi Trade la preturi competitive de pe piata de specialitate. Produsele sunt disponibile in mai multe nuante de culori RAL si NCS astfel ca vei putea alege culoarea potrivita in functie de preferinte. Pentru proiecte de succes si amenajari unice, orienteaza-te catre produsele Tafi Trade.

Vopsea epoxidica pentru diferite intrebuintari!

Aceasta vopsea epoxidica se recomanda pentru acoperirea suprafetelor din metal, pentru a asigura protectia anticoroziva, cat si pentru protejarea unei serii variate de pardoseli care sunt specifice mai multor spatii. Clientii care doresc vopsea epoxidica pentru acoperiri vor primi doua produse care trebuie amestecate in scopul de a obtine o vopsea finala cu rol de protectie contra procesului de coroziune. Acest tip de vopsea are in componenta rasina epoxidica, pigmenti, aditivi si intaritori, inainte de aplicarea propriu-zisa fiind recomandata o curatare perfecta a suprafetei respective. Vopseaua destinata pardoselilor are rol de protectie si se aplica in straturi cu grosimi considerabile. Acoperirea cu vopsea epoxidica de la Tafi Trade asigura suprafetelor rezistenta la intreaga gama de pH, usurinta in curatare si duritate sporita.

Tafi Trade ofera produse de top, vopseaua epoxidica pentru metal fiind un produs disponibil cu 2 componenti care se amesteca pentru a fi utilizat. Fiind obtinut din materii prime de calitate, se aplica dupa o curatare impecabila a suprafetelor vizate, iar timpul de uscare este unul scurt. Aplicarea unui strat de vopsea epoxidica de la Tafi Trade are ca beneficii asigurarea unui grad sporit de protectie impotriva solventilor, uleiurilor si altor substante chimice, determinand si curatarea usoara a acestora.

Tafi Trade – pentru amenajari unice!

Societatea Tafi Trade se ocupa de comercializarea de vopsele si produse asemanatoare pentru sectorul industrial oferind si consultanta de specialitate. Oferta companiei este variata si vei beneficia si de consultanta de specialitate. Pe langa vopsea epoxidica vei putea beneficia si de email, amorsa epoxidica, grund si diluant epoxidic pentru acoperiri de calitate si protejarea diferitelor pardoseli. Comenzile se onoreaza pe intreg teritoriul tarii, iar livrarea produselor se realizeaza in scurt timp de la comanda. Tafi Trade ofera si sfaturi si sugestii utile pentru ca suprafetele sa fie pregatite corespunzator inaintea acoperirii, cat si pentru utilizarea adecvata a produselor pana la obtinerea unor rezultate dorite. Comanda vopsea epoxidica si alte produse de la Tafi Trade si vei fi multumit de alegerile facute!

Datele de contact ale firmei Tafi Trade

Adresa firmei: Bd. Decebal, nr.35, Piatra Neamt

Telefon: 0730 018 877

Email: contact@vopseaepoxidica.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>