Industria Auto
May 7, 2014 posted by Lavinia Bilba

Vibrotest distribuie rulmenti radiali cu bile!

Rulmenti-radiali-cu-bile-mzx7cRulmentii radiali cu bile sunt utilizati in cadrul unei game largi de industrii si domenii, iar Vibrotest ofera clientilor o varietate de produse de acest tip. Rulmentii radiali cu bile sunt conceputi pentru a prelua indeosebi sarcini radiale. Acestia sunt utilizati pentru numeroase aplicatii. Drept urmare, sunt disponibili in mai multe variante constructive. Vibrotest distribuie rulmenti radiali cu bile apartinand unor producatori cu experienta si iti ofera o gama extinsa de rulmenti radiali cu bile de calitate. Toate aceste produse pot fi achizitionate la un raport excelent calitate-pret, datorita proprietatilor foarte bune pe care le detin. Rulmentii au la baza principiul conform caruia corpurile supuse unei miscari de rostogolire se deplaseaza mai eficient decat cele supuse unei miscari de alunecare. Deoarece alegerea tipului si marimii rulmentului este importanta, firma Vibrotest vine in sprijinul tau prin asigurarea unor produse de calitate ridicata. Achizitioneaza rulmenti radiali cu bile pentru orice intrebuintare ai avea nevoie.

Avantajele rulmentilor radiali cu bile!

Rulmentii cu bile sunt dispozitivele care au in componenta 2 inele: unul interior si unul exterior, ce sunt separate printr-un sir de bile cu acelasi diametru. Acesti rulmenti sunt recomandati pentru operatiunea de montare a pieselor care au miscare de rotatie. Tipul de rulmenti oferit de catre firma Vibrotest sunt cei radiali, utilizati atat pentru sarcinile de acest gen, cat si pentru aplicatii de mare viteza si precizie specifice unor domenii cum ar fi: industria constructoare de masini, industria chimica, agricultura si multe altele. In cadrul acestei categorii de produse, ai posibilitatea de a alege intre mai multe modele de rulmenti si anume rulmenti radiali oscilanti cu bile, rulmenti radiali-axiali cu bile, folositi atat pentru sarcinile radiale, cat si pentru cele axiale, precum si rulmenti radiali cu bile dispuse pe un singur rand, cu inelul interior lat. Rulmentii radiali cu bile permit o functionare excelenta, chiar si la turatii mari, au un moment de frecare scazut, nu necesita intretinere speciala, au un design compact si robust, sunt foarte usor de montat, au o performanta inalta, au o capacitate foarte buna de incarcare radiala, sunt durabili, au o rigiditate inalta, au o functionare silentioasa, au suspensii performante si altele. In plus, rulmentii radiali cu bile au nevoie de cantitati foarte mici de lubrifiant, sunt rezistenti la uzura, si la frecare, avand totusi o potenta mare si jocuri radiale reduse.

Cine este compania Vibrotest?

Cu sediul in Bucuresti, compania Vibrotest activeaza in domeniul distribuirii, instalarii si monitorizarii echipamentelor industriale. Un alt serviciu oferit de Vibrotest clientilor sai este acela de instruire in domeniul utilajelor industriale comercializate pentru ca acestea sa fie utilizate numai in cunostinta de cauza, in scopul evitarii accidentelor. Vibrotest este unic distribuitor pentru unele dintre produsele unor mari corporatii din Statele Unite ale Americii, Franta, Belgia sau Marea Britanie. Un nou serviciu oferit in prezent la un inalt nivel de calitate si in conformitate cu normele europene de protectia muncii este acela de testare a conditiilor in care se desfasoara o anumita activitate industriala. Pentru detalii, intra in contact cu reprezentantii oficiali ai companiei sau acceseaza pagina de internet a companiei Vibrotest.

Datele de contact ale firmei Vibrotest

Adresa firmei: Str. Mihai Eminescu, Nr. 74A, Sector 2, Bucuresti

Telefon: 021 319 48 28

Email: office@vibrotest.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>