Uncategorized
June 15, 2016 posted by Bianca Hau

Ventilatoare industriale

Daca sunteti interesat sa cumparati ventilatoare industriale si nu stiti exact carei firme sa va adresati, acum aceasta problema este deja rezolvata, intrucat compania Asimo Trading Prod va ofera astfel de produse la preturi deosebit de avantajoase.

Asimo Trading Prod va propune ventilatoare industriale centrifugale si numeroase alte produse

Firma Asimo Trading Prod are sediul principal in comuna Rucar, judetul Arges. Aceasta a fost infiintata in anul 2013, iar principala categorie de persoane care poate apela la serviciile noastre este cea alcatuita din clientii fideli, multumiti de serviciile noastre, cat si de reprezentantii firmelor interesate de o viitoare colaborare.

Pe site-ul companiei Asimo Trading Prod, www.echipamenteexhaustare.ro, puteti gasi numeroase informatii privind produsele care va sunt puse la dispozitie. Va veti intreba ce produse puteti sa cumparati prin intermediul acestei companii.

Acestea se impart in mai multe categorii:

- Echipamente exhaustare folosite in industria cimentului, metalurgica si alimentara

- Echipamente pentru ceturi uleioase si fum (in special filtre destinate acestui segment : filtre pentru aspirarea vaporilor de ulei, filtre pentru aspirarea si filtrarea fumului rezultat in urma procesului de sudura, etc.)

- Echipamente exhaustare folosite in industria lemnului (cicloane, statii  de filtrare cu extractie automata, silozuri, etc.)

- Echipamente vopsitorii

- Recuperarea energetica a deseurilor de lemn

- Filtre ATEX

- Tubulatura flexibila cu spira metalica

- Piese din tabla zincata

- Sisteme de detectare si stingere scantei

In ceea ce priveste ventilatoarele industriale, compania va ofera trei modele de ventilatoare industriale centrifugale:

            Ventilatoare ATDG- sunt necesare pentru transportul gazelor. Aceste tipuri de ventilatoare industriale asigura in acelasi timp un proces aspirare si transport al aerului cu un usor continut de praf. Acest segment de ventilatoare industriale este potrivit in cazul unor instalatii industriale si de aer conditionat.

Ventilatoare ATDD- sunt utile pentru transportul materialului greu. Aceasta categorie de ventilatoare industriale asigura procesul de aspirare si transport al aerului plin cu particule de praf, aer cu rumegus, aer cu material granular sau aer cu diverse tipuri de aschii.

Ventilatoare centrifugale ATDC- se folosesc pentru transportul materialului usor. La fel ca la segmentul anterior, si aceste ventilatoare industriale asigura un proces de aspirare si transport optim al aerului plin cu particule de praf, aer cu material granular, aer cu rumegus, sau aer cu diverse tipuri de aschii.

Astfel de ventilatoare industriale sunt echipamente deosebit de robuste, fiind protejate prin vopsire impotriva coroziunii.

Optati cu incredere pentru ventilatoare industriale de la compania Asimo Trading Prod

Daca aveti nevoie de ventilatoare industriale nu ezitati sa contactati compania Asimo Trading Prod. Veti primi sprijin si consiliere in alegerea celui mai bun produs pentru necesitatile dumneavoastra si veti putea achizitiona ventilatoare industriale la preturi deosebit de convenabile. Criteriile ce ne-au recomandat mereu persoanelor care au apelat la serviciile oferite de firma Asimo Trading Prod sunt : stabilitatea, transparenta, integritatea, abordarea consultativa si orientarea catre client. Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile oferite de catre firma Asimo Trading Prod in materie de ventilatoare industriale si nu numai, puteti accesa site-ul  www.echipamenteexhaustare.ro . Daca doriti sa contactati compania, o puteti face prin telefon, e-mail sau direct la sediu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>