Uncategorized
September 22, 2016 posted by Bianca Hau

Vas expansiune hidrofor 300 l vertical pentru o functionare optima a sistemului tau!

Pe piata exista o multime de hidrofoare si pompe submersibile care ne ajuta la alimentarea cu apa, indiferent ca este vorba despre consumul de apa potabila, irigatii, gradina si alte treburi gospodaresti. Este suficient sa aveti o fantana, un put sau un rezervor si aceste dispozitive vor aduce apa in locuintele dumneavoastra, fara sa depuneti niciun efort din momentul instalarii lor. Desigur, atunci cand vine vorba despre alegerea unei pompe sau a unui hidrofor, multi clienti sunt confuzi.

Un hidrofor complet echipat este capabil sa aspire apa de la o adancime de cel mult 8 metri sub nivelul pompei. Pompele  de hidrofor pot sa faca presiune de 3 – 4 bar, aceasta variatie fiind determinata de nivelul apei inacel moment. Pomele de hidrofor pot fi zgomotoase in timpul functionarii, motiv pentru care nu trebuie montate in subsol sau camere tehnice neamenajate corespunzator. Insa, printre componentele de baza ale hidrofoarelor se afla si vasele de expansiune.

Astfel, in cazul in care sunteti interesati de un vas expansiune hidrofor 300 l vertical, Shop-Einstal.ro va asteapta cu cele mai bune oferte de pret. Pe langa acesta mai puteti comanda si pompe submersibile ape curate sau ape murdare, dar si multe alte accesorii necesare unei functionari excelente. Cum puteti intra in posesia acestui vas de hidrofor cu capacitatea 300 litri? Printr-o comanda online rapida si eficienta!

Vas expansiune hidrofor 300 l vertical de calitate

Pentru cei care inca nu au aflat, acest vas expansiune hidrofor 300 l vertical poate face minuni in ceea ce priveste presiunea apei, dar si durata de viata a pompei. Mai exact, vasul de expansiune micsoreaza numarul de porniri si opriri, reduce cosumul de energie electrica, reduce zgomotul pompei si prelungeste durata de viata a intregului sistem.

Ce trebuie sa stiti atunci cand alegeti un hidrofor? Marimea rezervorului de hidrofor se stabileste in functie de numarul de consumatori, numarul de bari, frecventa consumului, dar si alte aspecte tehnice despre care va poate spune mai multe orice specialist in domeniu. Hidroforul porneste mai rar atunci cand rezervorul are o capacitate mai mare. Evident, in cazul in care rezervorul este mic, chiar si cel mai mic consum de apa va declansa pornirea sistemului. In general, hidroforul porneste doar atunci cand rezervorul sau se afla pe jumatate gol.

Insa, daca sunteti interesati de un vas expansiune hidrofor 300 l vertical, va recomandam sa apelati la un specialist in domeniu. Acesta va monta componenta exact asa cum trebuie, astfel ca nu veti avea surprize neasteptate sau neplacute. Nu uitati sa cereti sfatul specialistului si in ceea ce priveste capacitatea acestuia.

Shop-Einstal.ro va ofera vas expansiune hidrofor 300 l vertical!

Hidrofoarele pot fi considerate  o metoda excelenta  de imbunatatire a confortului fiecaruia dintre noi. Cu toate ca investitia s-ar putea sa fie cam mare pentru unii dintre dumneavoastra, rezultatele vor sterge pierderile financiare in cel mai scurt timp. Shop-Einstal.ro va asteapta cu o multime de produse, printre care si vas expansiune hidrofor 300 l vertical. Pentru a vedea o oferta completa de hidrofoare , accesati www.shop-einstal.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>