Uncategorized
May 26, 2015 posted by Silvana Vorovenci

Valorifica reziduurile organice cu masini compostoare de la Elkoplast Romania!

Valorifica reziduurile organice cu masini compostoare de la Elkoplast Romania!

O lume mai ¨verde¨, mai sanatoasa si propice vietii? Da, este posibil!  Mediul inconjurator poate deveni mai verde odata cu procesul de constientizare… al nostru, al tuturor! Primul pas: recuperarea deseurilor intr-o maniera eco, atat la nivelul utilizatorilor industriali, cat si la nivelul utilizatorilor casnici. Pentru ambele categorii exista o gama de aparate speciale menite sa valorifice reziduurile organice: masini compostare.

Pentru masini compostoare, la preturi excelente,  apeleaza la Elkoplast Romania, specialist in gestionare deseuri si totodata furnizor de produse pentru casa si gradina/depozitare fluide/produse depozitare. Elkoplast Romania iti pune la dispozitie masini compostoare cu design atractiv (in mai multe culori) si dimensiuni compacte. Masinile sunt concepute special pentru cei care vor sa dea o mana de ajutor mediului in care traiesc, rolul masinilor fiind acela de a transforma deseurile organice intr-un compost bogat in substante nutritive.

Gama de masini compostoare oferita de Elkoplast Romania convinge prin diversitate, utilitate, design si tehnologie. Avand sistem de aerare optimizat si o constructie ergonomica, o astfel de masina este ideala atat in gospodarie cat si in zonele cu activitati agricole.

Masini compostoare-Cea mai simpla metoda de obtinere a compostului organic. O tehnologie ce nu trebuie sa-ti lipseasca!

Deseurile biodegradabile (menajere, dejectii animale, resturi vegetale, etc.) pot fi transformate intr-un ingrasamant natural ecologic foarte valoros! Pentru asta se utilizeaza masini compostoare de diferite dimensiuni si capacitati (in functie de aplicatie si in functie de cantitatile de compost).

De ce masini compostoare?

Prin compostare se pot valorifica, simplu si rapid, diverse reziduuri organice, printre care: reziduuri de la toaletarea arborilor, resturi vegetale, deseuri de la bucatarie, gunoi, deseuri de la gradinarit (frunze, iarba, plante, etc.). Materialul rezultat (compostul) poate fi utilizat cu succes ca fertilizant natural si ecologic pentru o serie variata de suprafete (suprafete arabile, culturi de fructe si legume, etc.). Rezultatul? Productii agricole de calitate, obtinute cu minimum de investitii si cheltuieli. Practic, obtii culturi bogate din…gunoi!

Produsul finit (compostul) se poate aplica pe orice tip de culturi, indiferent de dimensiuni (hectare sau gradini mici).

Care sunt avantajele procesului  compostare?

- reprezinta o alternativa optima si la indemana de reciclare pentru reziduurile culturilor, reziduurile din complexele zootehnice

- conserva elementele nutritive din gunoi

- asigura protectia mediului ambiant

- aplicare usoara (se imprastie uniform pe terenul agricol cu ajutorul utilajelor din dotare)

-  compostul are un efect indelungat asupra culturii

- metoda economa  si usor de obtinut

- utilizarea compostului ajuta la diminuarea poluarii din agricultura

Masini compostoare, doar prin Elkoplast Romania

Daca vrei sa inlocuiesti ingrasamantul chimic (nesanatos si scump) cu unul facut chiar in propria gospodarie, alege Elkoplast Romania si gama sa de masini compostoare. In oferta Elkoplast Romania gasesti masini compostoare eficiente si simplu de depozitat gratie designului ergonomic.

Dincolo de designul practic, masinile dispun de un detaliu menit sa asigure umplerea usoara: partea superioara a masinilor este prevazuta cu capac. Masinile se asambleaza usor (fara resurse suplimentare si fara efort) iar compostul este usor de indepartat.

In plus, Elkoplast Romania iti ofera accesul si la preturi foarte bune. Pentru a consulta intreaga oferta si pentru a comanda masini compostoare, acceseaza pagina www.elkoplast.ro. Echipa Elkoplast Romania asigura, inclusiv, servicii gratuite de consiliere in alegerea masinilor/echipamentelor/produselor.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>