Uncategorized
August 11, 2015 posted by Silvana Vorovenci

Uzinrom Holding-Intrerupatoare Oromax, cele mai bune solutii de pe piata!

Uzinrom Holding-Intrerupatoare Oromax, cele mai bune solutii de pe piata!

Chiar daca sunt considerate detalii, accesoriile electrice contribuie decisiv la sporirea nivelului de confort din camine si nu numai. Din categoria accesoriilor electrice esentiale pentru un stil de viata modern si conforabil, fac parte si intrerupatoarele electrice. O simpla apasare de buton si ai nivelul de lumina dorit in incaperi. Intrerupatoarele au efecte diferite asupra curentului electric care alimenteaza un bec.

Pentru perfomante notabile alege branduri cu traditie in materie de intrerupatoare electrice. Specialistii recomanda intrerupatoare Oromax. La poti comanda din oferta Uzinrom Holding, firma ce are ca obiect principal de activitate comercializarea unei game largi de produse de calitate, menite sa aduca satisfactie deplina clientilor.

Uzinrom Holding comercializeaza intrerupatoare Oromax in gama completa si la preturi excelente.

Intrerupatoarele Oromax joaca un rol important in cadrul instalatiilor electrice, respectiv pentru consumatorii de joasa tensiune, protejand impotriva suprasarcinii si a scurtcircuitelor. De asemenea, sunt intrebuintate si in operatiunile de conectare si deconectare, putand fi actionate atat manual, cat si cu ajutorul unui motor.

Uzinrom Holding iti propune solutii de inalt nivel in materie de confort!

Intrerupatoare Oromax-Un accesoriu indispensabil confortului!

Le utilizam zilnic, ori de cate ori aprindem lumina sau o stingem. Intrerupatoarele electrice sunt accesorii esentiale in dotarea unei cladiri, de constructia  lor depinzand chiar si calitatea curentului electric furnizat.

Ce sunt intrerupatoarele electrice?

Intrerupatoarele sunt componente constructive realizate cu unul sau mai multe contacte electrice, care pot fi actionate direct mecanic sau indirect, termic, electromagnetic, hidraulic sau pneumatic. Rolul lor este sa separe sau sa inchida circuitele electrice, chiar si atunci cand acestea suporta sarcini ridicate.

Ce trebuie sa stii despre intrerupatoarele electrice?

Pentru un randament ridicat si o perioada mai lunga de exploatare, intrerupatoarele pot dispune de protectie impotriva umezelii.  Dupa modul de protectie impotriva agentilor externe, intrerupatoarele pot fi protejate sau neprotejate. Materialul izolant este ales dintre urmatoarele: aminoplastul, bachelita sau portelanul.

Intrerupatoarele se monteaza dupa necesitati, pentru a actiona unul sau mai multe corpuri de iluminat deodata. Ele se conecteaza la conductorul de faza, nu la cel de nul, pentru ca lampa sa nu se mai afle sub tensiune cand aparatul este deschis.

Cum alegi intrerupatoarele perfecte pentru caminul tau?

Chiar daca rolul lor este acelasi (aprinderea si stingerea luminii), nu toate intrerupatoarele ofera acelasi set de performante. Pentru ca investitia sa merite, orienteaza-te catre un brand cu traditie in domeniu si mizeaza pe eficienta produselor de top. Un intrerupator bun trebuie sa aiba contacte fiabile, protectie desavarsita impotriva uzurii, protectie impotriva coroziunii si totodata trebuie sa aiba incorporat un sistem de reducere a zgomotului la conectare.

Intrerupatoare Oromax, prima alegere pentru un randament maxim

Daca vrei sa ai garantia unor intrerupatoare cu durata lunga de exploatare, Uzinrom Holding iti propune cele mai inovatoare solutii in domeniu. Mai exact, include in oferta sa intrerupatoare Oromax, intrerupatoare recunoscute pentru fiabilitate, durata de viata si rezistenta lor. Poti achizitiona intrerupatoare Oromax la preturi foarte accesibile.

Disponibile cu varianta de executie fixa sau debrasabila, intrerupatoarele Oromax au un numar de 3 poli si sunt fabricate in Romania. Pentru detalii suplimentare ia legatura cu reprezentantii companiei accesand www.uzinrom.ro. Ne gasesti si la numerele de telefon 0372.892.630 sau 0741.313.102

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>