Uncategorized
September 1, 2015 posted by Bianca Hau

Uzinrom Holding comercializeaza intrerupatoare Oromax

Uzinrom Holding comercializeaza intrerupatoare Oromax

Ai nevoie de intrerupatoare Oromax? Cauti o companie capabila sa-ti multumeasca si cele mai exigente cerinte? O companie care sa comercializeze produse cu un raport optim calitate-pret? Daca vrei sa beneficiezi de oferte atractive, atunci trebuie sa apelezi la produsele celor de la Uzinrom Holding.

Pentru a achizitiona ceva bun mai intai trebuie sa stii la ce sa te astepti. Un intrerupator Oromax are rolul de a conecta, a deconecta si a proteja retelele in cazul suprasarcinii si a scurtcircuitelor.

De unde poti sa achizitionezi intrerupatoare Oromax?

In anul 2012 lua nastere o companie care avea sa ajunga foarte rapid in topul firmelor de specialitate. Este vorba de Uzinrom Holding, iar sediul acesteia se afla in Bucuresti. Oferta este diversificata, iar preturile sunt mai mult decat avantajoase. In plus preturile sunt cu 10% mai mici in comparatie cu preturile solicitate de producatori. Din categoria de intrerupatoare Oromax compania detine diferite modele ce difera prin capacitatea de inchidere sau rupere, prin montaj dar si prin alte specificatii. Aceste intrerupatoare sunt fabricate in tara de companii competente.

Compania ofera consultanta de specialitate clientilor doritor pentru ca acestia sa aiba garantia ca au achizitionat exact produsele de care aveau nevoie. Produsele comandate sunt expediate in conditii de maxima siguranta si ajung la destinatie in cel mai scurt timp posibil. De asemenea toate produsele vin insotite de certificate de garantie si calitate care le atesta originalitatea. Aparatele si echipamentele se afla in conformitate cu normele legale aflate in vigoare. Compania se adreseaza atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice.

Comanda intrerupatoare Oromax de la Uzinrom Holding

In oferta celor de la Uzinrom Holding se gasesc intrerupatoare Oromax cu 3 poli ce beneficiaza de capacitate mare de conectare si rupere. Au la baza o tehnologie moderna, de ultima generatie si piese de buna calitate. Pot fi actionate manual sau pe baza unui motor si sunt realizate in varianta de executie fixa sau debrasabila. Ce rol are un intrerupator Oromax? In cazul unui defect, ce presupune o crestere a curentului peste limitele prestabilite, aparatul se declanseaza automat si intrerupe circuitul electric. Ofera siguranta in cazul unei suprasarcini si in cazul scurtcircuitelor. In plus aplicabilitatile sunt multiple. Modul in care sunt proiectate aceste intrerupatoare asigura siguranta personalului. Toate intrerupatoarele au la baza diferite componente, fiecare avand cate un rol bine stabilit.

Pentru a realiza o investitie sigura apeleaza doar la prefesionisti. Apeleaza la Uzinrom Holding si vei beneficia de servicii prestate la cele mai inalte standarde si vei achizitiona produse viabile si accesibile. Pentru a contacta compania suna la numarul de telefon 0741.313.102 sau trimite un email la adresa office@uzinrom.ro. Oferta completa poate fi accesata prin intermediul paginii virtuale pe care compania o detine, Uzinrom.ro. Colaboreaza cu cei mai buni in domeniu si bucura-te de avantajele pe care acestia ti le ofera. Fie ca ai nevoie de intrerupatoare Oromax sau alte echipamente alege de fiecare data doar ce este mai bun. La cantitati mai mari compania asigura si reduceri impresionante. Profita de oferte si de produse de calitate superioara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>