Echipamente Industriale
August 3, 2015 posted by Bianca Hau

Usi de garaj industriale in diverse variante doar la Eurokapu Ellady

Usi de garaj industriale in diverse variante doar la Eurokapu Ellady

Daca ai nevoie de usi de garaj industriale, Eurokapu Ellady este destinatia ideala pentru informare, consultare si achizitie. Aici poti gasi o gama variata de produse, iar in plus beneficiezi de o serie de servicii utile pentru tine: consultanta inainte de achizitie, montare, perioada de garantie si servicii post-garantie. Cu alte cuvinte, cei de la Eurokapu Ellady nu te lasa la greu. Alege sa creezi un parteneriat de durata cu o firma care ramane la dispozitia clientului pe termen lung.

Modele de usi de garaj industriale disponibile acum la Eurokapu Ellady

Daca te lasi purtat te curiozitate si intri pe eurokapuellady.ro vei avea surpriza de a gasi o multitudine de modele de usi de garaj industriale. Este imposibil sa nu gasesti varianta potrivita pentru tine sau afacerea ta.

Accesand link-ul urmator, http://www.eurokapuellady.ro/produse_usi_garaj.php?categorie=Usi-de-garaj-industriale&id_categ=2, vei gasi cu siguranta ceea ce ai nevoie. Printre modelele prezentate, as vrea sa iti atrag atentia asupra catorva foarte interesante:

Usa industriala culoare alb – este poate cea mai populara usa industriala. Formata din panouri de 4 cm grosime, izolate cu spuma poliuretanica, avand rama dotata cu opritoare cu amortizor si inchidere ermetica, modelul este simplu de folosit si eficient.

Usa industriala cu usa pietonala si geamuri – are fetele de metal tratate impotriva coroziunii si piesele din otel zincat de o rezistenta maxima. Geamurile incadrate cu rama neagra, pot fi duble sau simple.

Usa industriala cu panouri vitrate, poarta batanta rapida din PVC, usa rapida cu geamuri, perdea industriala cu benzi PVC sunt cateva din celelalte modele disponibile pe site-ul eurokapuellady.ro.

Dintre avantajele castigate cu usi de garaj industriale de la Eurokapu Ellady

Asa cum puteti si singuri descoperi pe site-ul firmei, compania Eurokapu Ellady are in portofiliu lucrari diverse de usi de garaj industriale si nu numai. Gama de usi de garaj industriale cuprinde modele cu panouri metalice sau usi rapide rulante raspunzand tuturor cerintelor existente pe piata. Toate modelele au proprietati foarte bune de izolare si rezistenta mecanica. Datorita spumei poliuretanice folosita in productie, transferul termic este redus spre 0, iar izolarea fonica este foarte buna.

Toate modelele se realizeaza pe comanda clientului. Culoarea de baza este culoarea alba, insa se pot realiza si variante colorate.

Specialistii angajati de aproape 10 ani la Eurokapu Ellady au strans o bogata experienta de lucru atat in comercializarea usilor de garanj si a sistemelor de automatizare pentru porti si usi cat si in oferirea de consultanta si service clientilor interesati. Clientul este preluat de la inceput de reprezentantii firmei care prezinta variantele posibile pentru cerinta acestuia si face recomandarile optime. Impreuna se alege cea mai buna varianta, iar angajatul Eurokapu Ellady preia procesul de montaj si punere in functionare. Firma asigura montajul in cele mai moderne conditii, asigurand echipamente si instrumente specifice, precum si transportul pana la locatia clientului.

Compania Eurokapu Ellady poate fi gasita in Brasov, pe strada Lunga la nr 122 sau poate fi contactata prin telefon la 0743 045 751. Persoana de contact este dl Adrian Linte. Pentru a trimite un mesaj pe email, clientii au la dispozitie adresa: eurokapuellady@yahoo.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>