Echipamente Industriale
December 16, 2014 posted by Anca Ionesei

Uleiuri hidraulice de la Facility Distrib!

Uleiuri hidraulice de la Facility Distrib!

Daca sunteti in cautarea unor uleiuri hidraulice compuse din ingrediente de calitate superioara, pe care sa le puteti achizitiona la preturi avantajoase, va recomandam sa luati legatura cu specialistii companiei Facility Distrib din Bacau!

De ce sa alegeti uleiuri hidraulice?

Daca va intrebati la ce sunt bune aceste uleiuri hidraulice, este suficient sa faceti o comparatie intre acestea si uleiurile auto. Uleiurile hidraulice asigura functionarea in cele mai bune conditii a diverselor mecanisme hidraulice, bineinteles, lubrifiind piesele componente pentru a preveni actiunea de frecare ce duce la uzarea prematura a acestora. Asadar, principalul motiv pentru care merita sa achizitionati si sa utilizati uleiuri hidraulice este acela ca lubrifierea astfel obtinuta va creste durata de viata a componentelor respective si a sistemului hidraulic, implicit. Pe langa acest avantaj important, trebuie sa amintim si de faptul ca datorita uleiurilor hidraulice, riscul de coroziune este indepartat.

Cum alegeti uleiuri hidraulice eficiente?

Dupa ce am vazut care sunt avantajele importante ale acestor uleiuri hidraulice, este obligatoriu sa mentionam faptul ca acestea nu pot fi indeplinite daca nu sunt alese cele cu proprietati sau caracteristici recomandate tipului de aplicatie in care urmeaza sa le utilizati. In cazul in care nu va pricepeti foarte bine atunci cand vine vorba de domeniul respectiv, cel mai bine este sa solicitati sfatul unui profesionist experimentat in domeniu, iar cei care activeaza in cadrul companiei Facility Distrib din Bacau sunt bucurosi sa va ofere toate detaliile de care aveti nevoie astfel incat alegerile pe care le faceti sa fie cele optime.

Mai multe despre uleiuri hidraulice

Uleiurile hidraulice pe care le oferim spre vanzare contribuie intr-o foarte mare masura la performantele pe care le obtineti in aplicatiile voastre, acestea influentand capacitatea de productie.

Cele pe care vi le punem la dispozitie au o performanta excelenta la temperaturi scazute si ridicate, sunt anti-uzura, stabile la forfecare, au punct de scurgere scazut, demonstreaza o stabilitate oxidativa excelenta, reducand considerabil depunerile in sistemele hidraulice, permitand o viata lunga a sistemelor care lucreaza in regim sever si asigurand o buna functionare in toate anotimpurile si o filtrabilitate excelenta. Se pot utiliza in diverse domenii de activitate: constructii de masini, transport cu caracter civil sau industrial, agricultura etc.

Pentru uleiuri hidraulice alegeti Facility Distrib!

Produsele disponibile in stocul companiei Facility Distrib, si aici nu facem referire numai la gama de uleiuri hidraulice, sunt realizate in acord cu normativele legislative aflate in vigoare si in acord cu standarde ridicate de calitate. In acelasi timp, preturile pe care le practicam sunt accesibile!

Despre noi

Compania Facility Distrib din Bacau are ca principal domeniu de activitate comercializarea unei serii largi de echipamente si consumabile pentru diferite sectoare industriale: uleiuri hidraulice, schimbatoare de caldura, pompe, pasteurizatoare, ventile, robineti de proba, filtre, armaturi din inox, sisteme de control, oale de condens, umidificatoare etc. Printre acestea, dupa cum bine v-ati putut da seama din articolul prezent, se numara si o gama vasta de uleiuri hidraulice cu proprietati excelente care le recomanda si in medii de lucru grele.

Societatea a luat nastere din dorinta de a oferi clientilor sai, solutii care sa duca la cresterea performantei si reducerea costurilor de intretinere.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>