Industria Auto
June 9, 2014 posted by Lavinia Bilba

Uleiuri de turbine oferite de Facility Distrib!

ulei de tratament termicDaca ai nevoie de uleiuri de turbine, Facility Distrib ofera o gama larga de astfel de produse din care poti alege fara sa stai pe ganduri acele produse de calitate ca sa se potriveasca tipului tau de masina. Uleiurile de turbina pot fi utilizate pentru lubrifierea diferitelor tipuri de turbine, cum ar fi cele de abur, de gaz, cu ciclu combinat si altele. Facility Distrib are pentru tine o gama larga de uleiuri de turbine, care asteapta sa fie achizitionate, in vederea protectiei acestora, iar toate produsele oferite au un raport calitate-pret avantajos.

Uleiurile de turbine satisfac cerintele specificatiilor aflate in vigoare,  acopera o gama larga de vascozitati si asigura o performanta ridicata. Este important pentru viata autovehiculului tau sa fie lubrifiat corespunzator. Pentru o alegere corecta, nu ezita sa contactezi echipa Facility Distrib. Aceste uleiuri depasesc cele mai inalte standarde de calitate si performanta. Produsele garanteaza o protectie crescuta si imbunatatesc performantele. Facility Distrib faciliteaza distributia unei game ample de produse, printre care se numara si uleiuri de turbine, realizate la standarde internationale de calitate. Echipa Facility Distrib furnizoare a acestor produse, iti sta la dispozitie oricand esti in cautarea lor si doresti achizitionarea lor.

Avantajele uleiurilor de turbine!

Uleiurile distribuite de Facility Distrib au foarte bune proprietati de spumare, dezaerare, oxidare, dezemulsionare. Produsele ofera o stabilitate hidrolitica si filtrabilitate excelenta. Turbinele vor fi in siguranta, fiind protejate impotriva uzurii, coroziunii si ruginii, mai ales stiind faptul ca acestea sunt instalatii delicate si complexe, care au nevoie de o ingrijire minima, bineinteles realizata cu ajutorul uleiurilor speciale. Utilizand aceste produse, timpii de nefunctionare sunt redusi, performanta este ridicata, astfel incat operarea turbinelor va fi intotdeauna cea corecta. Acest tip de ulei este rezistent la oxidare si are proprietati bune de stabilitate. Este esential ca uleiul sa fie la nivel si sa aiba specificatiile recomandate de producator.

Turbinele sunt acele instalatii complexe si delicate, iar uleiul utilizat este important in asigurarea operarii lor corecte, mentinerii la minimum a costurilor de intretinere si prevenirea scoaterii lor din functiune. Uleiul pentru turbine este produs din uleiuri de baza minerale de inalta calitate pentru a asigura nivele ridicate de performanta in ceea ce priveste dezemulsionarea si dezaerarea.

Unde gasesti uleiuri de turbine?

Facility Distrib este o companie infiintata in Bacau, importator si distribuitor al unei game impresionante de echipamente, piese, accesorii si consumabile utile in cadrul sectorului industrial. Societatea ofera solutii eficiente pentru desfasurarea in conditii optime a proceselor de productie si nu numai. Produsele furnizate sunt de calitate superioara, utilizarea lor garanteaza obtinerea unui randament ridicat al utilajelor si a unor rezultate pe masura asteptarilor.

Facility Distrib vine in ajutorul clientilor cu solutii de top si o gama diversificata de produse capabile de a satisface exigentele tuturor clientilor, toate oferite la preturi avantajoase. Oferta companiei cuprinde echipamente si consumabile industriale fabricate de unii dintre cei mai importanti producatori din domeniu. Pentru detalii acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei Facility Distrib.

Datele de contact ale firmei Facility Distrib

Adresa firmei: Str. Gh. Donici, Nr. 1 BIS, Bacau

Telefon: 0040 371 159 978

Email: office@facilitydistrib.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>