Uncategorized
January 31, 2017 posted by Bianca Hau

Trusa pentru instalare fibra optica

Cei care lucreaza in domeniul telecomunicatiilor cu siguranta au nevoie, intre altele si de trusa pentru instalare fibra optica. Nu orice firma insa comercializeaza truse de calitate si tocmai de aceea, este important ca inainte de a le cumpara sa va interesati care este cea mai buna optiune. Trebuie o documentare prelabila si o studiere atenta a ofertelor de pe piata pentru ca la final, produsul ales sa fie pe placul dumneavoastra si sa fiti pe deplin multumit.

Ce contine o astfel de trusa pentru instalare fibra optica?

O trusa pentru instalare fibra optica pe care o gasiti in oferta firmei Vanzari  Electronice Telecoms contine mai multe scule si echipamente care sunt necesare pentru a taia, pregati si instala cablul de fibra optica. In aceasta trusa pentru instalare fibra optica este inclus, de asemenea si un identificator vizual de defecte VFL laser rosu. Aceasta trusa este usoara, rezistenta si comoda; in felul acesta puteti sa pastrati si sa transportati in conditii de siguranta sculele si echipamentele dumneavoastra. Firma Vanzari Electronice Telecom comercializeaza o trusa pentru instalare fibra optica cu urmatoarele componente: cutit pentru indepartat mantaua cablurilor, stripper Mills cu trei gauri, recipient din plastic cu pompa IPA, de 200 ml, foarfeca Kevlar, cutit buffere reglabil si servetele fibra optica.

Ce alte produse mai gasiti in oferta acestei firme, in afara de trusa pentru instalare fibra optica?

Oferta acestei firme este variata si foarte bogata. De aici puteti cumpara la preturi competitive, greu de refuzat produse precum aparate de masura fibra optica, scule fibra optica, accesorii telecomunicatii, aparate de etichetat, consumabile fibra optica, aparate de masura si testare, surse alimentare UPS, scule de mana etc. Trebuie sa stiti ca, firma mai ofera si service si reparatii aparate care sunt destinate lucrului cu fibra optica. Mai exact, puteti beneficia de service aparate de sudura fibra optica si cleavere si service si calibrare aparate de masura si testare. Asadar, daca aveti cumva nevoie de service, ii puteti solicita pe cei de la aceasta companie, care va vor ajuta in cel mai scurt timp.

Informatii legate de transport

Daca doriti sa comandati produse de la aceasta companie, trebuie sa stiti ca daca valoarea comenzilor este mai mare de 500 de euro, transportul este asigurat gratuit. Daca vreti ca plata produselor sa se realizeze ramburs, trebuie sa mentionati acest lucru atunci cand plasati comanda. Plata produselor poate fi facuta prin ordin de plata ori ramburs. Trebuie sa stiti ca toate preturile pe care le gasiti pe site nu contin TVA.

Vanzari Eletronice Telecoms- date de contact

In cazul in care aveti nevoie, de a afla anumite informatii sau detalii despre produsele firmei sau despre companie, puteti sa ii contactati pe angajatii sai prin telefon sau e-mail. De asemenea, aveti la dispozitie site-ul vanzari-eletronice-telecoms.ro. Sediul social al companiei se afla pe strada Mohorului, nr.2 din sectorul 6. Nu este nevoie sa mai cautati la alte firme o astfel de trusa pentru instalare optica, atat timp cat puteti sa o cumparati la un pret accesibil de la firma Vanzari Electronice Telecoms.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>