Industria Grea
March 3, 2015 posted by Olivia

Trepte metalice moderne si eficiente de la Dovexim

Trepte metalice moderne si eficiente de la Dovexim

Ai nevoie de trepte metalice resistente si cu un aspect cat de cat estetic pentru a putea fi amplasate acolo unde apare necesitatea trecerii de la un nivel la altul? Noi avem solutia perfecta pentru tine: trepte metalice realizare excelent doar de la Dovexim.

In unele cazuri, spatiul limitat si conditiile de mediu nu permit amplasarea unor trepte din lemn sau a unor trepte din beton. Dupa o analiza atenta ai putea constata ca alegerea cea mai inspirata pentru tine consta in amplasarea de trepte metalice. Pentru acest lucru ai nevoie de ajutorul unei firme care stii ca realizeaza aceste produse folosindu-se de ecipamente performante si care este renumita pentru produsele de calitate pe care le comercializeaza. In acest sens, Dovexim se poate transforma in furnizorul si producatorul tau personal de trepte metalice rezistente, eficiente si de o foarte buna calitate. Treptele metalice care sunte executate cu gratare sunt foarte rezistente si preiau o buna parte din calitatile acestora. Compania Dovexim poate realiza, la comanda, trepte metalice din otel zincat termic sau electrolitic.

Trepte metalice de cea mai buna calitate

Fiind considerata un adevarat expert in domeniul confectiilor metalice, firma Dovexim din Oradea executa trepte metalice de mai multe tipuri si cu sisteme diferite de prindere. Treptele metalice zincate sunt foarte calitative si zincarea se realizeaza fie printr-un proces termic prin imersie totala sau electrolitic. Produsul final este foarte rezistent la coroziune si foarte sigur pentru a fi utilizat.

Treptele metalice pot fi electroforjate (electrosudate) sau presate si prevazute cu striatii pentru a oferi avantajul de a fi antiderapante. Elementele de fizare ale acestot trepte au partea superioara in forma de clema sau disc. Treptele se pot fiixa pe rezeme in mai multe moduri sau exista posibilitatea ca acestea sa fie confectionate in linie dreapta, cu o inaltime ajustabila si un numar de trepte ce variaza intre 3 si 17.

Trepte metalice cu gratare presate si trepte metalice cu gratare electrosudate

Treptele metalice din gratare presate sunt folosite acolo unde aspectul estetic este foarte important. Cel mai adesea, ele se monteaza acolo unde pretentiile arhitecturale solicita acest lucru. De asemenea, datorita propritatilor antiderapante aceste trepte sunt ideale pentru a evita riscul unor accidente acolo unde exista gheata, zapada sau lichide uleioase. Treptele metalice cu gratare electrosudate sunt superioare altor tipuri de trepte metalice in ceea ce priveste rezistenta lor. Datorita durabilitatii lor ele sunt montate, in special, in zonele cu acces industrial. Prin electrosudare se intelege sudarea prin rezistenta, ceea ce inseamna ca barele torate sunt puternic apasate pe barele protante in timp ce electricitatea strabate aceste structuri.

Dovexim iti pune la dispozitie o gama variata de trepte metalice eficiente, estetice si foarte rezistente. Echipa Dovexim este formata din oameni cu experienta in domeniul confectiilor metalice si care sunt calificati in acest domeniu. Dovexim urmareste sa ofere fiecarui client in parte nu doar produse atractive ci si foarte rezistente la actiunea unoe diferiti factori din mediul inconjurator. Prin urmare, daca vrei trepte metalice de calitate apeleaza la serviciile Dovexim si ei iti vor garanta respectarea cat mai in detaliu a cerintelor personale.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>