Industria Grea
October 26, 2014 posted by Lavinia Bilba

Trepte metalice de la Dovexim!

trepte metalicePentru ca stim ca doresti trepte metalice de calitate, iti recomandam echipa Dovexim. Compania este locul ideal in care vei gasi produse care se vor ridica la cele mai inalte standarde de calitate. Treptele metalice care sunt executate de Dovexim se caracterizeaza prin rezistenta la intemperii si conditii variate, fiind confectionate in acord cu exigentele fiecarui client si mediul in care se monteaza. Aceste trepte metalice sunt o solutie ideala pentru cei care nu pot opta pentru scari din beton. Personalul firmei nu numai ca detine toate cunostintele necesare in domeniu, dar are si o vasta experienta in acest domeniu, oferind produse asa cum iti doresti si consultanta de specialitate.

Comenzile vor fi indeplinite cu succes, indiferent de volumul si complexitatea acestora. Orice model sau dimensiune poate fi executat de catre echipa Dovexim cu ajutorul materialelor de care dispune si a echipei profesioniste. Pentru a putea alege cele mai bune optiuni pentru nevoile tale apeleaza la echipa firmei Dovexim si aceasta va stii exact de ce ai tu nevoie. Comanda trepte metalice de la Dovexim pentru avantajele si pretul redus oferit.

Trepte metalice asa cum iti doresti!

Dovexim este o echipa flexibila astfel ca ofera trepte metalice in forma si dimensiunile cerute de client, ele vor fi executate in cel mai scurt timp posibil si se vor monta cat mai repede. Pentru executia acestor trepte metalice, Dovexim detine toate secretele, de la personal calificat in domeniu pana la materiale si echipamente necesare. Treptele metalice realizate de Dovexim se pot intrebuinta atat in spatiul industrial, cat si in cel civil, fiind caracterizate prin stabilitate si siguranta. Treptele metalice sunt de calitate superioara intrucat se utilizeaza numai materiale si tehnologii de ultima generatie. Produsele asigura o rezistenta la diferite actiuni mecanice si intemperii, fiind ideale in domeniul industrial. Timpul de executie este scurt, iar serviciile sunt oferite cu promptitudine si profesionalism.

Fiind metalice, produsele sunt rezistente, constructia lor este robusta si ai la indemana garantia unei stabilitati si sigurante in mediul in care sunt amplasate. Aceste produse sunt simplu de intretinut avand o forma constructiva rezistenta. Aceste trepte pot avea diferite distante intre ele in functie de aplicatia si de siguranta pe care o ofera in utilizare. Treptele de acest fel pot fi confectionate din P si SP, zincate electrolitic, termic, electroforjate, cu sau fara antiderapant. Treptele metalice respecta documentatia tehnica a beneficiarului si pot fi prevazute cu muchii antiderapante si o placa laterala pentru fixarea la constructia portanta.

Dovexim – da gata orice trepte metalice!

Compania Dovexim confectioneaza in cadrul atelierului trepte metalice si alte asemenea produse pentru persoane fizice si juridice la preturi accesibile. Locuitorii din Oradea au la dispozitie produse executate in conformitate cu exigentele. Pe langa trepte metalice poti opta pentru plase cu ochiuri de sarma, gratare metalice si alte produse asemanatoare. Gratie experientei echipei, tehnologiei de ultimul tip utilizata si seriozitatii cu care este tratat fiecare proiect, Dovexim este alegerea ideala pentru tine. Achizitioneaza trepte metalice rezistente de la Dovexim pentru rezistenta si durabilitatea in timp a acestor produse.

Datele de contact ale firmei Dovexim

Adresa firmei: Str. Calea Clujului, Nr. 202/A, Oradea

Telefon: 0259 417 034

Email: dovexim@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>