Industria Constructiilor
July 24, 2015 posted by Bianca Hau

Transport utilaje constructii

Transport utilaje constructii

Daca doriti sa construiti un ansamblu de cladiri, sediu de birouri, zona de agrement, centru comercial sau chiar propria casa pe un domeniu privat, daca raspundeti de administrarea unui teritoriu (oras, comuna, resedinta de judet) si aveti nevoie de utilaje speciale pentru a deschide un santier, pentru a repara anumite sectoare de drum sau pentru a extinde zona aflata sub conducere, insa nu aveti incheiat niciun contract cu o firma care sa asigure transport utilaje constructii catre locatia desemnata, atunci puteti apela cu incredere la compania Zoli Agabaritice, care va poate oferi servicii complete de transport utilaje constructii intr-un timp optim pentru ca proiectele dumneavoastra sa fie demarate in cel mai scurt timp.

Ce avantaje prezinta o posibila colaborare cu Zoli Agabaritice daca avem nevoie de transport utilaje constructii?

Zoli Agabaritice este o companie infiintata in anul 2000, avand sediul in judetul Cluj, municipiul Cluj Napoca. Principala activitate prestata este transportul agabaritic (care depaseste o greutate standard, lungime, latime sau inaltime, in comparatie cu cea autorizata pentru transportul de marfuri). Incepand cu anul 2011, dat fiind experienta acumulata, ne-am extins activitatea si peste granitele tarii, realizand transport agabaritic si in alte tari din Europa, iar din anul 2014, firma Zoli Agabaritice si-a extins zona de acoperire a activitatii sale si pe teritoriul Ungariei. Asiguram pentru clientii care apeleaza la serviciile noastre de transport utilaje constructii, realizarea proiectului de transport, obtinerea tuturor autorizatiilor pentru ca procesul de transport sa fie facut in mod legal si sigur, precum si transportul in cele mai bune si optime conditii pana la destinatie, intr-un timp optim si bineinteles, in limita bugetului stabilit. Oferim printre altele, posibilitatea de a transporta la destinatie urmatoarele categorii de marfuri sau utilaje: prefabricate, grinzi de beton avand o lungime maxima de pana la 30 metri, utilaje agricole, precum si transport utilaje constructii: buldozere, stivuitoare, excavatoare, compresoare, iar lista poate continua. In acelasi timp, conform legislatiei in vigoare, orice transport agabaritic trebuie insotit de masini de escorta.

Zoli Agabaritice – Transport utilaje constructii intr-un timp scurt pentru proiecte de durata.

Criteriile care ne recomanda drept un partener de incredere pentru proiectele dumnevoastra sunt: personalul nostru calificat, echipamentele si utilajele pentru transport agabaritic performante si calitatea si siguranta servicilor oferite, printre care si transport utilaje constructii. Ne dorim mereu sa fim responsabili, eficienti, sa oferim siguranta si calitate in ceea ce facem. Gradul de satisfactie al clientilor care au avut incredere in serviciile noastre de transport utilaje constructii, utilaje agricole, etc, ne dovedeste ca activitatea prestata este cea pe care potentialii clienti o doresc, si anume: de calitate. Dorim sa ajungem pe prima pozitie in ierarhia firmelor care au acelasi obiect de activitate cu noi: transportul agabaritic. Pentru mai multe informatii privind flota destinata transportului agabaritic, procesul de organizare a transportului utilajelor precum si multe altele, puteti accesa cu incredere pagina zoliagabaritice.ro. Daca considerati ca firma Zoli Agabaritice este solutia optima pentru proiectele dumneavoastra, ne puteti contacta telefonic, completand formularul de contact sau va asteptam la sediul nostru din Cluj Napoca. Alegeti cu incredere Zoli Agabaritice pentru transport utilaje constructii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>