Uncategorized
September 7, 2015 posted by Bianca Hau

Totul despre magnet neodim de la Euromagnet

Totul despre magnet neodim de la Euromagnet

Care este primul lucru care ne vine in minte atunci cand vine vorba de un magnet? Cu totii ne gandim la magnetii de frigider pe care ii aducem de prin excursii sau de magnetii cu care faceam experimente la fizica, in scoala primara sau la liceu. Putini dintre noi stim cat de importanti sunt magnetii, unii dintre acestia facilitandu-ne reteua de telefonie mobila, altii permitandu-ne sa conducem masini, ori oferindu-ne o sursa putrernica de energie. Si, fiindca traim in secolul vitezei si in era tehnologiei, beneficiem de ajutor din partea magnetilor, in activitatile noastre zilnice. Magnetii neodim din oferta companiei Euromagnet reprezinta solutia ideala pentru cerintele societatii actuale, si depasind produsul energetic al magnetilor cunosuti de pana acum.

Ce este si la ce ne foloseste un magnet neodim de la Euromagnet?

 Magnetii neodim sunt mai putini cunoscuti noua, romanilor, la momentul actual, insa capata din ce in ce mai mare insemnatate si mai multi “adepti” ai folosirii acestora. Magnetii neodim sunt cei mai puternici magneti de pe planeta noastra, la momentul de fata. Acestia mai sunt cunoscuti si sub denumirile stiintifice de neodymium sau de Neodim-fier-bor. Magnetii neodim sunt stabili, insa putini sensibili la toate campurile electromagnetice ce le inconjoara. Magnetii neodim isi pot pierde magnetismul numai in cazul in care temperatura care ii inconjoara depaseste punctul de 200 de grade Celsius. Magnetii neodim au un principiu sigur de functionare si prezinta caracteristici magnetice putin spus excelente, avand si o masa mica. Magnetii neodim pot fi gasiti sub forma de prisme, de inele, de segmente sau de cilindri. Magnetii neodim din oferta companiei Euromagnet sunt imbracati in zinc, nichel sau rasini expodice, pentru protectia lor maxima. Mai mult decat atat, magnetii neodim sunt supusi unor tratamente anti-corozive excelente, ce poarta denumirea de pasivare. Magnetii neodim au la baza un minereu rar si scump, fiind excelenti pentru a fi utilizati in aplicatii de desing interior, datorita aspectului estetic foarte placut al acestora. La ce mai folosim un magnet neodim, va intrebati? Pentru cautarea de comori, pentru ridicarea aschiilor de metal, pentru stergerea Hard Disk-urilor, pentru curatarea uleiului de motor si pentru indreptarea tablei auto. De asemenea, magnetii neodim sunt ideali pentru a sterge carduri de debit si casete video, pentru a va ajuta sa faceti o economie semnificativa la combustibil sau pentru unele experimente si contacte magnetice. Magnetii neodim sunt perfecte pentru numere de magie, ridicare de obiecte sau ca si decor in casa sau gradina. Un magnet neodim poate fi folosit si la turbinele eoliene, la motoarele magnetice sau la generatoarele de putere.

Avantaje magnet neodim de la Euromagnet

Euromagnet va prezinta o oferta variata de magneti neodim. Acestia au un grad de stabilitate mare, nu corodeaza, au o masa redusa si o functionalitate sigura, fiind utilizate in domenii industriale variate si avand costuri accesibile. Peste 400 de produse ce au la baza magnet neodim pot fi achizitionate din magazinul Euromagnet! Nu ezitati si luati legatura cu expertii companiei Euromagnet pentru detalii si informatii suplimentare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>