Industria Alimentara
September 4, 2014 posted by Lavinia Bilba

Total Sign recomanda placi PVC spuma!

ba4e07e6dbe7bcd848586b64355108f4Avand nenumerate aplicatii, placile din PVC spuma sunt ideale pentru tine. Compania Total Sign ofera placi PVC spuma de diferite dimensiuni si grosimi la preturi convenabile. Ai astfel la dispozitie placi PVC spuma in variantele Light, Standard si PVC rigid, cu densitati variate. Gratie calitatii acestor produse ele sunt adecvate pentru diverse aplicatii, iar grosimile difera in raport cu dimensiunea placii. Confectionate din cele mai bune materiale, compania Total Sign iti pune la dispozitie placi PVC spuma la dimensiunile si in cantitatile dorite.

Contacteaza echipa Total Sign pentru mai multe informatii despre aceste produse si pentru a obtine consultanta specializata in domeniu. Din gama variata de produse in culori si dimensiuni diferite le poti alege pe acelea care corespund necesitatilor tale. Placile din PVC au o suprafata fina si proprietati mecanice excelente. Produsele sunt usor de utilizat, asamblat si lipit, greutatea acestora este redusa si confera o izolare buna si o transmisie scazuta a luminii. Aceste produse sunt rezistente la apa, umezeaala si intemperii si pot fi reprocesate de mai multe ori.

Placi PVC spuma – pentru orice aplicatie!

Placile din PVC spuma sunt realizate sub marca Brett Martin.Varianta standard cuprinde modele de culoare alba, cu latimi de 1400, 2000, 2020, 2050 si 1220 mm, iar lungimile variaza de la 2440 mm la 3050. Placile colorate pot fi gri, albastre, verzi sau negre si au dimensiunea de 3050x1560mm. Cele care sunt confectionate din PVC rigid au dimensiunea fixa de 3000x1500mm. In functie de fiecare dimensiune in parte, grosimile pot varia de la 1 la 19 mm. Produsele se caracterizeaza prin rezistenta a materialului la agenti chimici, se curata usor si au proprietati igienice. Tocmai de aceea sunt utilizate in diferite domenii de activitate, cum ar fi publicitate pentru panouri publicitare si afise stradale, in amenajari interioare pentru realizarea de decoruri de teatru, pereti despartitori sau standuri expozitionale.

Mai mult, placile din PVC spuma pot fi utilizate cu succes in industria chimica, electrotehnica si alimentara pentru compartimentarea frigiderelor sau pentru rafturi in magazine. Aceste tipuri de placi prezinta o rigiditate ridicata si o greutate redusa. Gratie proprietatilor de izolare pot fi utilizate in cadrul lucrarilor de amenajari a unor spatii. Prelucrarea placilor se poate realiza simplu si rapid, prin intermediul unor metode si dispozitive uzuale. Proprietatile mecanice ale produselor raman stabile un timp indelungat. Pot fi utilizate cu incredere ca piese de mobilier, pentru design interior sau exterior.

Unde gasesti placi PVC spuma?

Cele mai bune produse le gasesti in cadrul firmei Total Sign. Experienta si priceperea in acest domeniu fac ca societatea Total Sign sa fie cea mai buna alegere pentru tine. Poti achizitiona astfel folii si benzi adezive, placi de plexiglas, materiale pentru inscriptionari si copertine, utilaje cum ar fi prese termice, cutter-plotter si alte tipuri de aparaturi. Serviciile sunt profesioniste, iar produsele sunt de foarte buna calitate, rezistente la solicitari si utilizare indelungata. Preturile sunt avantajoase, iar specialistii firmei Total Sign iti pot oferi toate informatiile necesare pentru a obtine cele mai bune rezultate in domeniu.

 

Datele de contact ale firmei Total Sign

Adresa firmei: Str. Sf. Andrei, Nr. 8-10, Iasi

Telefon: 0745 323 094

Email: office@totalsign.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>