Industria Constructiilor
June 18, 2014 posted by Lavinia Bilba

Total Sign este importator burete dublu adeziv transparent!

Importator-burete-dublu-adeziv-transparent-ZYEdqDaca esti in cautarea unui importator burete dublu adeziv transparent, Total Sign este tot ce ai nevoie. Acest burete se pliaza perfect de materiale precum sticla, fiind un produs care se lipeste foarte bine. Total Sign iti ofera cea mai buna solutie pentru o fixare de durata, ferma si sigura, fiind un cunoscut importator burete dublu adeziv transparent. Banda adera foarte bine la materiale, precum sticla, plastic, pvc, lemn, ceramica, metal si alte astfel de materiale. In cea mai mare parte, buretele dublu adeziv este utilizat pentru fixarea ornamentelor, siflelor, greutatilor si chiar in industria optica.

Aplicatiile acestui burete dublu adeziv transparent sunt atat pentru interior, cat si pentru exterior. Preturile acestor produse sunt avantajoase si in plus, specialistii Total Sign te pot ajuta cu informatii practice despre utilizarea corecta a produselor pentru a avea cele mai bune rezultate. Produsele oferite sunt de foarte buna calitate, si sunt foarte rezistente la solicitari si la utilizare indelungata. Experienta si dedicarea echipei fac ca firma Total Sign sa fie cea mai buna solutie la nevoile clientilor in domeniul materialelor publicitare si de design, deoarece aceasta importa si distribuie cele mai bune materiale in acest sens.

Avantajele acestui burete dublu adeziv transparent!

In compozitia buretelui adeziv transparent intra spuma acrilica transparenta ce are grosime de 1mm. Adezivul este 100% transparent si se lipeste pe ambele fete, avand o rezistenta crescuta la solicitari mecanice, frecare si raze UV sau temperaturi inalte. Buretele este acoperit de o folie din polietilena rosie, care are rolul de a proteja si a preveni lipirea accidentala. Sistemul de lipire este ideal pentru piesele din plastic extrudat care se doresc a fi montate pe diverse tevi, bare, panouri sau pentru montarea oglinzilor si a altor astfel de materiale care au nevoie de o prindere ferma si in acelasi timp estetica.

Ca si caracteristici constructive, buretele dublu adeziv transparent are latimea de 800 mm, iar o rola poate avea dimensiunile de 19 mm cu 33m, in functie de necesitatile fiecaruia. In plus, buretele dublu adeziv poate veni in grosimi de 1 mm sau 0,5 mm in functie de aplicatia la care acesta este destinat. Adezivul are calitati foarte bune si rezista la temperaturi inalte, la umiditate si la solicitari de forfecare si parlie de protectie din hartie alba. Acest burete dublu adeziv transparent se comporta bine atat ca banda de izolare, cat si de lipire.

Cine este importator burete dublu adeziv transparent?

Cu sediul in Iasi, Total Sign are ca obiect de activitate importul si distributia de echipamente si materiale utilizate in acest domeniu. Printre produsele oferite se regasesc foliile si benzile adezive, foliile reflectorizante, placile de Plexiglas, bond, pvc, materiale pentru copertine, pentru inscriptionari, module cu leduri si utilaje precum cutter-plotter, prese termice si astfel de aparaturi. Pe langa acestea compania iti ofera si servicii precum decupari cutter-plotter, decupare si gravura mecanica si chiar transport la sediul clientului a marfurilor voluminoase. Pentru informatii suplimentare acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei Total Sign.

 

Datele de contact ale firmei Total Sign

Adresa firmei: Str. Sf. Andrei, Nr. 8-10, Iasi

Telefon: 0745 323 094

Email: office@totalsign.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>