Industria Auto
February 6, 2015 posted by Silvana Vorovenci

Top Metrology-Sisteme de masurat portabile. Precizie si tehnologii de top!

Top Metrology-Sisteme de masurat portabile. Precizie si tehnologii de top!

Inovatie si design ultramodern. Mobilitate si usurinta in manevrare. Precizie exceptionala si rezultate exacte. Acestea sunt doar o mica parte din caracteristicile unor sisteme de masurat portabile, sisteme de baza in industria automobilelor.

Vrei sa te bucuri de cele mai noi tehnologii in materie de sisteme de masurat portabile? Cauti un furnizor care sa-ti puna la dispozitie brate poliarticulate si sisteme optice de mare precizie? Consulta oferta celor de la Top Metrology, companie specializata in comertul cu echipamente metrologice si, totodata, distribuitor pe piata de specialitate a produselor marca Nikon, Vici Vison, API Sensor si alti producatori de renume.

Top Metrology include in oferta sa o gama diversificata de sisteme de masurat portabile, toate marca Nikon Metrology. Printre sistemele de masurat portabile se numara brate poliarticulate si sisteme optice. Aceste echipamente dispun de tehnologii inovatoare, capabile sa scaneze orice tip de suprafata si totodata, sa masoare obiecte in miscare.

Pe langa serviciile gratuite de consiliere in alegerea corecta a sistemelor, echipa Top Metrology asigura instalarea, punerea in functiune si repararea produselor comercializate pe teritoriul tarii, asigurand si instruirea persoanelor care urmeaza sa utilizeze acest tip de echipamente.

Sisteme de masurat portabile-Componente esentiale in industria automobilelor

Sistemele optice portabile sunt utilizate ca sisteme de urmarire si ca instrumente pentru inspectia automobilelor. Gratie tehnologiei de care dispun, sistemele optice portabile pot scana orice tip de suprafata (indiferent de complexitatea suprafetei) si pot masura cu precizie obiectele aflate in miscare. Dincolo de aceste beneficii, sistemele de masurat portabile sunt recunoscute si pentru designul revolutionar, un design ce permite utilizarea lor atat in incinta laboratoarelor (sau in spatii greu accesibile), cat si pe teren.

Si pentru ca in industria automobilelor nu exista jumatati de masura, sistemele de masurat portabile trebuie sa indeplineasca toate cerintele in materie de fiabilitate, exactitate, manevrabilitate si performante. Pentru toate acestea mizeaza pe marii  producatori in domeniu.

Top Metrology. Sisteme de masurat protabile: brate poliarticulate si sisteme optice Nikon Metrology

Cu peste 90 de ani de experienta, Nikon Metrology este kider pe piata mondiala in productia instrumentelor optice. Dedicata inovatiilor optice si tehnologice, Nikon si-a extins portofoliul, aducand in prim plan sisteme de masurat portabile cu o performanta greu de egalat.

Misiunea Top Metrology este de a oferi solutii viabile in domenii unde precizia maxima in operatiunile de masurare este esentiala. Acesta este si motivul pentru care compania bucuresteana a ales sa includa in catalogul sau de produse, sisteme de masurat portabile marca Nikon Metrology. Iata oferta Top Metrology.

Brate poliarticulate Nikon Metrology: sunt dotate cu mai multe scanere portabile si sisteme laser. Bratele sunt compatibile cu majoritatea softwarelor  de metrologie, ofera o tranzitie usoara intre scanare si palpare (recunosc in mod automat palpatoarele). Sistemele au spatiu de calibrare integrat iar setup-ul se face rapid. Datorita aliajelor de inalta calitate, bratele poliarticulate Nikon, ofera stabilitate la temperaturi extreme. Prin forma ergonomica, bratele pot fi utilizate atat in laborator, cat si pe teren.

Sisteme optice Nikon Metrology: prin intermediul acestor sisteme, utilizatorul poate masura puncte libere sau poate scana orice suprafata doreste. Suprafata scanata poate sa se rezume la lungimea unui vehicul sau poate fi extinsa pana la nivelul dorit. Sistemele optice Nikon Metrology pot fi utilizate cu succes pentru masurarea miscarii dinamice si a evenimentelor tranzatorii.

Informatii suplimentare cu privire la sisteme de masurat portabile, marca Nikon, gasesti pe site-ul www.topmetrology.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>