Echipamente Industriale
March 11, 2015 posted by Oana Birgaoanu

Top 5 micrometre digitale de la Top Metrology

Top 5 micrometre digitale de la Top Metrology

Micrometre digitale sunt echipamente performante, profesionale, care se gasesc de cumparat doar in magazinele de specialitate sau de la furnizori de incredere, furnizori care se ocupa numai cu comercializarea unor articole de calitate superioara.

Top Metrology iti ofera solutiile potrivite pentru nevoile tale in ceea ce priveste masuratori cat mai precise – pe lungime, grosime, adancime sau dimensiuni – si te intampina cu oferte de nerefuzat, la preturi accesibile. In plus, echipa Top Metrology iti instaleaza toate echipamentele cumparate, le pune in functiune, iti arata cum sa le folosesti si le repara in cazul in care apar defectiuni.

Ce sunt micrometre digitale?

 

Micrometre sunt mijloace de masura special create pentru lungimi si au la baza un mecanism micrometric ce este format dintr-o asamblare filetata. Astfel, miscarea de rotatie a unui surub micrometric este transformata intr-o deplasare liniara descrisa de tija micrometrului.

Dupa destinatia lor, micrometrele se impart in mai multe categorii:

1. Micrometre de exterior. Sunt alcatuite dintr-un brat cilindric gradat, diviziunile succedandu-se de ambele parti ale unei linii generatoare. In interior se afla dispozitivul micrometric. Sunt echipamente excelente pentru masurarea lungimilor.

2. Micrometre de interior. Mai sunt denumite si micrometre cu falci. In acest caz, indicatiile micrometrului sunt inverse decat in cazul micrometrului de exterior. Sunt echipamente rezistente si cu durata mare de viata.

3. Micrometre de adancime. Sunt prevazute cu o talpa si se deosebesc de primele 2 tipuri de micrometre. Scarile de pe tambur si de pe cilindru sunt inverse decat in cazul micrometrului de exterior.

4. Micrometre speciale utilizate pentru roti dintate, filete, tevi sau table.

De asemenea, sa nu uitam ca exista si micrometre digitale. Ce sunt acestea? Sunt echipamente metrologice deosebit de performante, de ultima generatie, care-ti permit acuratetea masuratorilor. Cu ajutorul lor se obtin masuratori de contact pentru grosime, adancime si dimensiuni. Capurile de masurare ale acestor micrometre digitale permit intrebuintarea acestora pentru aplicatii variate, dovedindu-si din plin fiabilitatea si utilitatea.

Micrometrul propriu-zis al unui micrometru digital este realizat din materiale de calitate precum granitul, ceramica sau otelul, atat pentru rezistenta deosebita si durata mare de viata, cat si datorita faptului ca aceste micrometre sunt utilizate in scopuri diferite si trebuie sa faca fata oricarei situatii.

Si, nu in cele din urma, micrometre digitale mai prezinta un alt mare avantaj care contribuie la durata lor mare de viata: sunt prevazute cu locuri speciale in care se strange praful rezultat in urma masuratorilor.

Micrometre digitale. Varietate impresionanta oferita de catre Top Metrology

 

Cum de calitatea micrometrelor digitale depinde si calitatea masuratorilor tale, Top Metrology, o companie din Bucuresti care s-a specializat de-a lungul timpului in comercializarea de echipamente metrologice – Top Metrology este distribuitor in Romania a celebrelor marci Nikon, API Sensor si Vici Vision -, iti propune un top 5 micrometre digitale pe care te poti baza in orice situatie:

1. Micrometre digitale seria 200;

2. Micrometre digitale seria 201, utilizate pentru exterior;

3. Micrometre digitale seria 210, utilizate, de asemenea, pentru exterior;

4. Micrometre digitale seria 230, pentru exterior;

5. Micrometre digitale seria 255, tip tub.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege micrometre digitale de la Top Metrology. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Top Metrology? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0314-358.402 sau trimite un e-mail pe adresa office@topmetrology.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>