Echipamente Industriale
September 24, 2015 posted by Oana Birgaoanu

Top 5 fitinguri PEHD de la Tecnital

Top 5 fitinguri PEHD de la Tecnital

Doresti sa cumperi fitinguri PEHD de calitate superioara, care sa-si mentina caracteristicile materiei prime in timp, sa reziste la coroziune, sa aiba greutate redusa si o durata de viata mare, sa prezinte suplete, ceea ce le face usor de instalat si montat chiar si la temperaturi scazute sau ridicate, sa fie fiabile, sa aiba o intretinere ieftina si sa reziste la socuri?

Daca vrei sa te bucuri de toate aceste avantaje, nu ezita sa iei legatura cu Tecnital, o companie producatoare din judetul Prahova care te intampina cu diversitate si preturi bune!

De ce fitinguri PEHD?

 

PEHD sau PEID este un acronim folosit pentru PolyEthylene High-Density, adica un material ce poarta denumirea de polietilena de inalta densitate. De regula, PEHD se foloseste pentru realizarea de conducte avand ca scop transportul apei.

Cum se obtine PEHD? Prin polimerizarea etilenei, industrial desigur, la o presiune joasa cu ajutorul catalizatorilor. Acest material este opac, se poate colora intens sau transparent si se gaseste sub forma de granule incolore. Se poate folosi la temperaturi extreme intre – 70 ºC si + 120 ºC.

De ce se foloseste PEHD pentru realizarea de fitinguri PEHD? Deoarece imprima produselor cateva avantaje demne de luat in considerare:

- Un cost scazut de fabricare si, deci, de achizitie;

- Rezistenta chimica excelenta;

- Este recomandat pentru industria medicamentelor, pentru cea chimica sau alimentara;

- Absorbtia de apa este foarte scazuta;

- Are proprietati excelente de izolare termica;

- Rezista cu succes chiar si la temperaturi extreme, foarte joase sau foarte ridicate;

- Prezinta o foarte buna procesabilitate;

- Prezinta o rezistenta mecanica foarte buna;

- Suprafata este dura;

- Are proprietati dielectrice;

- Pe langa fitinguri, PEHD se foloseste si pentru realizarea de ambalaje, bunuri de consum, piese auto, fibre su textile monofilamente, constructii civile si industriale, izolatie conductori si cabluri, articole tehnice;

- Este stabil la alcool, acizi zi baze;

- Se poate prelucra prin taiere sau aschiere folosind scule specifice.

Acestea fiind zise, este clar ca fitinguri realizate din acest material imprumuta si ele caracteristicile PEHD si sunt excelente pentru domeniul constructiilor, avand o calitate, duritate si rezistenta deosebite.

Tecnital iti propune 5 categorii diferite de fitinguri PEHD

 

Pentru atunci cand ai nevoie de fitinguri PEHD, Tecnital din judetul Prahova iti ofera inspre vanzare 5 categorii diferite dupa cum urmeaza:

1. Fitinguri PEHD electrosudabile. In aceasta categorie, Tecnital iti pune la dispozitie zeci, sute de modele diferite de fitinguri PEHD astfel incat sa gasesti exact ceea ce ai nevoie;

2. Fitinguri PEHD sudabile cap la cap. Fie ca ai nevoie de un teu 90 executie lunga, teu 45, teu Y, flansa de otel sau de aluminiu, la Tecnital gasesti de toate, la preturi accesibile;

3. Racorduri din segmenti;

4. Racorduri de tranzitie;

5. Piese speciale.

Tecnital are o experienta in acest domeniu de 15 ani, fitingurile comercializate respectand standardele DIN, ANSI si STAS pentru industria petrolului. Procesul de productie a acestor produse este in proportie de 90% mecanizat, obtinandu-se astfel calitate, numar mare de articole pentru toate necesitatile, varietate si preturi bune.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege fitinguri PEHD de la Tecnital. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Tecnital? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0744-357.466 sau trimite un e-mail pe adresa office@tecnital.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>