Instalatii
July 15, 2015 posted by Oana Birgaoanu

Top 2 categorii de tevi otel fara sudura de la Valro Trade

Top 2 categorii de tevi otel fara sudura de la Valro Trade

Tevi otel fara sudura se folosesc foarte des in constructii, pentru transportul fluidelor combustibile, in industria constructiilor de masini, in constructii mecanice generale sau pentru aplicatiile de presiune, pentru realizarea de retele de transport apa calda si apa rece, pentru instalatiile de incalzire sau pentru cele tehnologice. Semifabricatul de baza poarta denumirea de tagla-teava si este laminat la cald sau turnat continuu. Capetele acestui tip de teava sunt netede, sunt sanfrenate sau retezate drept.

Trebuie amintit faptul ca suprafata exterioara, cat si cea interioara a tevilor este neteda, nu prezinta suprapuneri de material, nu prezinta fisuri, incluziuni nemetalice sau alt gen de defectiuni care sunt vizibile si cu ochiul liber. Se admit doar mici ridicaturi sau adancituri si urme rezultate de la curatirea defectelor de suprafata.

De unde cumpar tevi otel fara sudura?

 

Te intereseaza sa cumperi tevi otel fara sudura? Acum le poti achizitiona din magazinul Valro Trade din Bucuresti. Aceasta companie este specializata in comertul cu acest gen de tevi, insa-ti pune la dispozitie si tevi sudate longitudinal, tevi sudate elicoidal si produse metalurgice intrebuintate in aplicatii dintre cele mai diverse.

Toate tevile pe care aceasta companie le comercializeaza respecta standardele de calitate ISO si SREN, calitatea fiind 100% garantata. Astfel ca in functie de nevoile tale, de cerinte, dar si de domeniul pentru care le doresti, tevi otel fara sudura se gasesc de cumparat avand caracteristici diferite.

De ce sa cumperi tevi otel fara sudura? Deoarece sunt net superioare tevilor clasice. Pe intreaga suprafata a tevilor nu exista niciun punct de sudura, adica nu exista vulnerabilitate, ceea ce le face mai fiabile, mai rezistente in timp si mai cautate in randul cunoscatorilor.

De la industria energetica si cea nucleara pana la chimie si petrochimie, petrol si gaze constructii industriale, constructii de masini si auto-moto, tevi otel fara sudura sunt intrebuintate la scara larga.

Tevi otel fara sudura – 2 categorii pentru toate necesitatile

 

Valro Trade iti propune 2 categorii mari si late de tevi otel fara sudura dupa cum urmeaza:

1. Tevi otel fara sudura utilizate la presiune. In aceasta categorie se gasesc 4 modele diferite de tevi din otel fara sudura:

- Tevi din otel aliat si nealiat avand caracteristici precizate doar la temperatura ambianta. Acest tip de tevi se folosesc pentru realizarea de conducte, cazane, echipamente pentru presiune si temperatura ridicata sau pentru vasele sub presiune;

- Tevi din otel aliat si nealiat avand caracteristici precizate la temperatura;

- Tevi din otel fara sudura cu o granulatie fina;

- Tevi din otel aliat sau nealiat avand caracteristici doar la temperatura scazuta;

2. Tevi otel fara sudura laminate la cald. Ai posibilitatea de a alege dintre 5 modele diferite de astfel de tevi in functie de necesitatile tale:

- Tevi otel fara sudura utilizate cu precadere in constructiile mecanice generale, dar si in industria constructoare de masini;

- Tevi otel fara sudura de tip conducta;

- Tevi otel fara sudura de tip extractie;

- Tevi otel fara sudura pentru utilizari de precizie;

- Tevi otel fara sudura trase la rece.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege tevi otel fara sudura de la Valro Trade. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Valro Trade? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0745-575.213 si 0728-575.213 sau trimite un e-mail pe adresa office@valrotrade.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>