Echipamente Industriale
June 17, 2015 posted by Silvana Vorovenci

Tool & IT Distribution- Furnizor grupuri de pompare

Tool & IT Distribution- Furnizor grupuri de pompare

Cauti un furnizor specializat in  grupuri de pompare pentru aplicatii industriale? Vrei sa ai accesul la echipamente performante, cu un consum minim de energie electrica si cu o productivitate crescuta? Pentru toate acestea consulta oferta Tool & IT Distribution, companie ce se ocupa cu importul si distributia de echipamente de pompare a apei, dar si de motoare, reductoare, mixere, statii de tratare/epurare a apei.

Tool & IT Distribution comercializeaza o gama variata de grupuri de pompare, la tarife competitive, ideale pentru diverse aplicatii. Cu ajutorul unor grupuri de pompare poti ajunge la o inaltime de pompare de 300 de m! Tool & IT Distribution iti pune la dispozitie cele mai bune grupuri de 2 pana la 6 pompe pentru ca presiunea sa ajunga la nivelul dorit!

Grupuri de pompare-Regleaza nivelul de presiune din apa

Grupurile de pompare se regasesc in aplicatii precum: sisteme de alimentare cu apa potabila si industriala a unitatilor industriale, sisteme de alimentare cu apa pentru irigatii complexe zootehnice, sisteme de ridicare a presiunii in retelele de alimentare cu apa, sisteme de alimentare cu apa a localitatilor, sisteme de alimentare cu apa a retelelor de hidranti antiincendiu, etc.

Ce sunt grupurile de pompare?

Grupurile de pompare sunt ansambluri de pompe montate in sistem hidrofor, special concepute pentru a satisface o gama larga de aplicatii civile, industriale si agricole. In sistemele de pompare se utilizeaza diverse dispozitive si elemente  auxiliare pentru realizarea instalatiei de apa. Un grup de pompare este dimensionat in functie de debitul necesar. De regula, un grup de pompare este alcatuit din 2, 3 si 5 segmente, insa prin calcule de optimizare se poate ajunge la un numar mai mare.

Grupuri de pompare-Mod de functionare

Grupurile de pompare functioneaza automat, mentinand presiunea din sistem constanta. Un astfel de sistem este comandat prin panouri de comanda si protectie, cu rol de a asigura pornirea si oprirea pompelor in regim automat sau manual.

Din componenta unui grup de pompare fac parte urmatoarele elemente: robineti, supape, colector refulare/absorbtie, manometru, electropompe trifazate sau monofazate (in functie de modelul grupului de pompare), vas de hidrofor, etc.

Cand si unde se utilizeaza grupuri de pompare?

Grupurile de pompare sunt recomandate, mai ales, in cazul cladirilor in care apa se consuma intr-un flux neregulat. Montarea unor grupuri de pompare este eficienta in perioadele de suprasolicitare, sistemele de pompare ajutand reteaua sa creeze presiunea dorita.

De unde achizitionezi grupuri de pompare, in gama completa?

Daca vrei sa ai garantia unei investitii avantajoase si pe termen lung, consulta oferta Tool & IT Distribution si comanda grupuri de pompare, in functie de aplicatii. Pompele au turatie fixa sau variabila si se utilizeaza in domenii precum: alimentarea cu apa in orase si localitati mai mici, in cartiere de locuinte si blocuri, alimentarea cu apa a complexelor zootehnice, stingerea incendiilor si lista poate continua.

Gratie modului de functionare, grupurile de pompare oferite de Tool & IT Distribution eficientizeaza consumul de energie electrica, facand posibile economii majore. Pentru informatii suplimentare si pentru a achizitiona grupuri de pompare in gama completa, acceseaza www.tool-it.ro. Echipa Tool & IT Distribution asigura servicii gratuite de consiliere in alegerea corecta a sistemelor de care ai nevoie!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>