Industria Alimentara
September 9, 2014 posted by Lavinia Bilba

Tool & It Distribution comercializeaza pompa de butoi!

Pompa-de-butoi-WElf7In diferite activitati si industrii, pentru pomparea unor lichide, ai nevoie de pompa de butoi de calitate, oferita la preturi convenabile. Pompa de butoi poate fi electrica sau pneumatica, iar Tool & It Distribution iti pune la dispozitie mai multe modele din care le poti alege pe cele potrivite necesitatilor tale. Indispensabila in anumite industrii, pompa de butoi poate fi construita din mai multe tipuri de materiale, cum ar fi PP, PVDF, otel inoxidabil AISI 316). Pompele oferite de Tool & It Distribution sunt produse de maxima calitate care sa acopere toate necesitatile clientilor.

Pentru a tine cont de necesitatile acestora, compania pune la dispozitie diferite optiuni pentru a face cele mai bune alegeri. Tool & It Distribution este solutia ta pentru echipamente de top, utilizate in sectorul industrial. Pompele de butoi sunt excelente pentru transferul lichidelor din butoaie catre procesul industrial. In raport de gradul de vascozitate al produsului, se poate alege dintr-o gama larga de produse. La un raport optim calitate-pret poti alege acele pompe de butoi care sunt ideale pentru aplicatiile tale.

De ce pompa de butoi?

In primul rand, intrucat acest produs confera un debit maxim de 90litri/minut, iar temperatura maxima a lichidului este de 100 grade Celsius. In plus, inaltimea maxima de pompare este de 15m. Pompa de butoi functioneaza pe baza unui motor electric sau pe baza unui aer comprimat fara continut de particule de lubrifianti. Pompele de butoi sunt recomandate pentru pomparea unor lichide, fie ca sunt alimentare, corozive, vopseluri, uleiuri, lichide vascoase si extrem de vascoase sau lichide cu particule cu suspensie max de 10 mm diametru. Pompele de butoi se utilizeaza cu precadere in industria alimentara, ceramica, chimica, petrochimica sau electrochimica, farmaceutica si cosmetica. Produsul este util in imbutelierea si producerea unor vopsele si lacuri, precum si pentru uleiuri si in producerea de biodiesel.

Aceasta pompa de butoi este responsabila cu pomparea si transferul unor lichide indiferent de gradul de vascozitate. Acest tip de produse sunt usor de utilizat si au un cost de achizitie mai mic in comparatie cu alte tipuri de pompe cu aceste sarcini. Echipamentele de acest tip se vor adapta cu usurinta cerintelor aplicatiei si se vor personaliza conform necesitatilor. Modelele de pompa PP sunt adecvate pentru a transfera substante caustice si acizi, iar pompele AISI 316 sunt cele mai bune pentru rezistenta chimica si rigiditate.

Apeleaza la Tool & It Distribution!

Compania Tool & It Distribution activeaza in domeniul comercializarii de echipamente de pompare a apei, motoare, mixere, reductoare, statii de epurare si tratare a apei. Furnizorii de produse sunt atent alesi datorita calitatii produselor oferite, iar serviciile de livrare sunt avantajoase. Produsele sunt intotdeauna livrate cu garantie, certificate de calitate si factura fiscala. Aceste produse se recomanda pentru alimentarea cu apa potabila, halele industriale, alimentarea cu apa, industria chimica, transferul de apa in industria alimentara si altele. Acceseaza site-ul oficial al firmei Tool & It Distribution si vei fi cu un pas mai aproape de produsele pe care le doresti.

 

Datele de contact ale firmei Tool & It Distribution

Adresa firmei: Str. B.P. Hasdeu, Nr. 19A, Campina

Telefon: 0244 331 530

Email: dan.oprea@tool-it.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>