Instalatii
April 19, 2015 posted by Oana Birgaoanu

Tocatoare deseuri performante de la Elkoplast Romania

Tocatoare deseuri performante de la Elkoplast Romania

Tocatoare deseuri de top iti sunt puse la dispozitie de firma de renume Elkoplast Romania. Daca ai nevoie de astfel de tocatoare deseuri nu ezita si apleaza cu incredere la specialistii firmei Elkoplast Romania care te vor ajuta sa achizitionezi astfel de utilaje la preturi deosebit de avantajoase pentru tine. Cu ajutorul acestor utilaje problemele cu care te confrunti acum vor disparea si tu vei beneficia de avantaje reale oferite de aceste utilaje de exceptie.

Tocatoare deseuri – ce sunt aceste utilaje?

 

Tocatoare deseuri comercializate de firma de renume Elkoplast Romania sunt masini de maruntit ce iti sunt oferite la un raport cost-performanta deosebit de atractiv.

Aceste utilaje sunt ideale pentru uzul in propria gospodarie, ele fiind extrem de eficiente, fiabile, rezistente, usor de utilizat si performante.Tocatoare deseuri sunt folosite pentru maruntirea si tocarea lemnului rezultat din ramuri de copaci, deseuri din lemn, arbusti sau deseuri de gradina. Materialul rezultat in urma tocarii este folosit pentru a realiza straturi protectoare, compost sau combustibil.

Tocatoare deseuri – modele comercializate de firma Elkoplast Romania

 

Firma Elkoplast Romania comercializeaza masini de maruntit hidraulice care au o capacitate de maruntire cuprinsa intre 125-225 mm, dar si masini mai mici ce functioneaza in baza principiului gravitational. Aceste tocatoare pot fi: manuale, cu senile sau cu priza de putere. Pentru a functiona tocatoarele cu priza de putere folosesc puterea generata de motorul unui tractor prin intermediul unei prize de putere, iar restul folosesc ca antrenare propria putere generata de un motor propriu.

Tocatoare deseuri comercializate de firma Elkoplast Romania sunt realizate de firma de prestigiu Timberwolf din Marea Britanie care produce masini de maruntit din 1984. Din anul 1997 a devenit cel mai mare comerciant de masini de maruntit profesionale de pe piata de profil. Toate aceste masini sunt proiectate cu o deosebita atentie astfel incat clientul, utilizatorul final sa aibe parte numai de satisfactii in ceea ce priveste performantele acestor utilaje, dar si pretul de achizitie al lor.

Dupa cum bine stii, politica europeana in domeniul deseurilor este una deosebit de stricta, iar tara noastra face parte si ea din acest mecanism. Reducerea poluarii mediului inconjurator cu deseuri de orice natura, reducerea poluarii cu CO2 datorita arderii necontrolate de materie lemnoasa este reglementata prin lege astfel incat achizitonarea de utilaje tocatoare deseuri este absolut necesara dat fiind avantajele pe care acestea le produc.

Tocatoare deseuri comercializate de firma de renume Elkoplast Romania sunt  special create pentru producerea de straturi protectoare, compost sau combustibil ce sunt utilizate ecologic avand ca efect o reducere substantiala a noxelor degajate in aerul atmosferic.

Apeland la produsele comercializate de firma de renume Elkoplast Romania vei beneficia de tocatoare deseuri de calitate superioara, acestea fiind realizate de firma de renume Timberwolf din Marea Britanie. Cu ajutorul utilajelor vei reusi intr-un timp deosebit de mic sa transformi deseurile lemnoase in produse ce pot primi o destinatie de utilizare ecologica si de pe urma carora tu sa realizezi profit. Nu mai sta pe ganduri si contacteza chiar acum specialistii firmei Elkoplast Romania pentru o achizitie de exceptie pe care in mod sigur nu o vei regreta.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege tocatoare deseuri de la Elkoplast Romania. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Elkoplast Romania? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0723-328.115 sau trimite un e-mail pe adresa walter.flasch@elkoplast.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>