Echipamente Industriale
May 7, 2015 posted by Olivia

Tocatoare deseuri – echipamente performante de la Elkoplast Romania

Tocatoare deseuri – echipamente performante de la Elkoplast Romania

Cauti sa achizitionezi tocatoare deseuri performante si nu stii la ce firma ai putea sa apelezi? Noi iti recomandam sa vizualizei oferta unei companii de renume ce se numeste Elkoplast Romania. Specialistii de aici te vor ajuta sa achizitionezi aceste utilaje la preturi deosebit de avantajoase. Beneficiaza acum de avantajele reale oferite de aceste echipamente si scapa in cel mai scurt timp de problemele cu care te confrunti.

Ce reprezinta aceste tocatoare deseuri?

Tocatoarele de deseuri comercializate de compania Elkoplast Romania sunt echipamente ce te ajuta in maruntirea deseurilor si pe care le poti cumpara la preturi foarte accesibile.

Aceste masini sunt ideale pentru a fi folosite in propria gospodarie, ele fiind foarte rezistente, fiabile, usor de utilizat, performante si eficiente. In general, aceste tocatoare deseuri se folosesc atunci cand vrei sa maruntesti si sa toci lemnul ce rezulta din ramuri de copaci, arbusti, deseuri din lemn si deseuri din gradina. In urma procesului de tocare, materialul care rezulta se poate folosi in realizarea de compost, straturi protectoare si combustibil.

Tipuri de tocatoare deseuri comercializate de firma Elkoplast Romania

Compania Elkoplast Romania comercializeaza o varietate de tipuri de tocatoare deseuri hidraulice a caror capacitate de maruntire este cuprinsa intre 125-225 mm, dar si masini de dimensiuni mici ce functioneaza pe principiul gravitational. Aceste tocatoare deseuri pot fi cu priza de putere, manuale sau cu senile. In cazul tocatoarelor cu priza de putere, pentru a fi puse in functiune, acestea se folosesc prin intermediu unei prize de puterea generata de motorul unui tractor. In cazul celorlalte tipuri de tocatoare ele functioneaza pe baza puterii generate de propriul motor.

De la firma Elkoplast Romania poti achizitiona tocatoare deseuri ce sunt fabricate de Timberwolf – o companie renumita din Marea Britanie ce se ocupa de poducerea de masini de maruntit inca din anul 1984. Toate masinile de maruntit sunt proiectate cu deosebita atentie astfel incat utilizatorul final sa aiba parte de o serie intreaga de avantaje atunci cand decide sa achizitioneze si sa utilizeze aceste utilaje.

Achizitionand tocatoare deseuri de la compania Elkoplast Romania vei beneficia de echipamente de calitate superioara. Cu ajutorul acestor utilaje vei reusi, in cel mai scurt timp, sa transformi deseurile lemnoase in produse de pe urma carora ai putea sa realizezi profit si pe care le poti utiliza in scop ecologic. Fara sa mai stai prea mult pe ganduri, intra in legatura directa cu reprezentantii companiei Elkoplast Romania si opteaza pentru achizitionarea unui utilaj performant si eficient. Investeste in calitate si nu ve regreta ca ai ales sa colaborezi cu aceasta companie!

Pentru informatii suplimentare atat despre compania Elkoplast Romania, cat si despre produsele comercializate de acestia, te invitam sa suni la numarul de telefon 0723-328.115 sau sa trimiti un e-mail pe adresa walter.flasch@elkoplast.ro. Vizualizeaza acum oferta de tocatoare deseuri comercializate de Elkoplast Romania si ale produsul despre care esti convins ca se potriveste perfect necesitatilor tale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>