Echipamente Industriale
February 26, 2015 posted by Silvana Vorovenci

Thermovent- AS in termoventilatie

Thermovent- AS in termoventilatie

Temperatura, umiditatea, viteza curentilor de aer precum si calitatea aerului sunt factori care decid nivelul de confort dintr-o incapere. Pentru ca atmosfera sa fie cea dorita, sunt recomandate sistemele de termoventilatie-sisteme ce asigura simultan atat necesitatile de ventilatie cat si pe cele de incalzire. Cu alte cuvinte, un sistem de termoventilatie reprezinta investitia optima pe timp de vara (atunci cand temperaturile urca la valori greu de suportat), dar si pe timp de iarna (atunci cand spatiile au nevoie de caldura).

Cauti un furnizor de sisteme termoventilatie care sa-ti asigure accesul nu doar la echipamente de ultima generatie, ci si la preturi avantajoase? Consulta oferta celor de la Thermovet, firma specializata in comercializarea instalatiilor de ventilatie, instalatiilor de incalzire si climatizare, instalatiilor sanitare si de protectie impotriva incendiilor. Din oferta Thermovent poti opta inclusiv pentru sisteme termoventilatie, sisteme furnizare direct de la cele mai cunoscute nume in domeniu.

Termoventilatie-Confort si caldura, la superlativ!

Pentru relaxare si pentru sustinerea ritumului de munca, incaperile au nevoie de un nivel optim de caldura. Mai exact, acestea trebuie ventilate continuu astfel incat aerul sa fie respirabil, proaspat si sanatos. Daca pana nu de mult un simplu calorifer raspundea cu succes nevoilor de confort, astazi, tehnolgia aduce in prim-plan sisteme inovatoare, cu un design rafinat. Din categoria celor mai eficiente echipamente de incalzire/ventilatie fac parte sistemele termoventilatie.

Obisnuiesti ca in miezul iernii sa deschizi geamul pentru aerisirea incaperilor? Afla ca acest obicei s-ar putea sa te coste mult prea mult (atunci cand geamurile sunt larg deschise, sisteme de incalzire/centrale termice tind sa consume mai multa energie). Aerul proaspat si filtrat poate fi obtinut automat fara pierderi de caldura din locuinta si fara facturi mai mari la intretinere. Cum? Simplu: cu ajutorul unui sistem de termoventilatie.

Un sistem de ventilatie cu recuperare de caldura este o unitate de tratare a aerului, special conceputa pentru filtrarea aerului din incaperi  si spatii publice/private.

Avantaje sistem termoventilatie (sistem de ventilatie cu recuperare de caldura)

- confort si sanatate

- siguranta

- temperatura optima

- nivel de umiditate redus

- consum minim de energie electrica

In plus, prin schimbul de aer controlat, sistemul de termoventilatie elimina problema mucegaiului din incaperi (cauzat de umiditatea ridicata).

Thermovent-Termoventilatie cu echipamente de top!

Confortul nu accepta jumatati de masura si nici compromisuri. Asadar, daca vrei sa fii sigur de investie, mizeaza pe fiabilitatea echipamentelor de marca. Pentru asta apeleaza la Thermovent, specialist in materie de confort.

Cu o experienta de peste 12 ani pe piata de profil din Romania, Thermovent iti asigura accesul la cele mai performante modele de termoventilatie, toate echipate cu tehnologii inovatoare si componente cu o estetica aparte.

Thermovent comercializeaza sisteme termoventilatie ce pot fi utilizate fie ca sistem principal de incalzire, fie ca sistem auxiliar (pe langa alte modalitati de incalzire). Sistemele sunt performante, silentioase si au un design ultramodern, usor de montat si de adaptat oricaror cladiri (rezidentiale, industriale, comerciale, administrative, etc.).

Sistemele de termoventilatie sunt recomandate nu doar pentru spatiile rezidentiale, ci si pentru incaperile voluminoase (cladiri industriale, depozite, spatii de productie). Gratie randamentului crescut, sistemele de termoventilatie au capacitatea de a asigura conditiile de puritate a aerului si a microclimei corespunzatoare activitatii depuse de om, indiferent de caracteristicile spatiului/incaperii.

Pentru a comanda sisteme termoventilatie la preturi corecte, acceseaza www.thermovent.ro. Echipa Thermovent te intampina cu servicii de consiliere in alegerea corecta a echipamentelor.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>