Uncategorized
December 19, 2014 posted by Silvana Vorovenci

Thermovent- Instalatii de stins incendiul. Sprinklere si instalatii cu drencere. Tu ce alegi?

Thermovent- Instalatii de stins incendiul. Sprinklere si instalatii cu drencere. Tu ce alegi?

Sisteme de alarma, sisteme de monitorizare video, gard electric, bariere de acces… si esti asigurat corespunzator astfel incat niciun pericol sa nu-ti poata afecta proprietatea, bunurile si familia. Nu ai uitat nimic? Bineinteles, ca ai uitat: instalatii de stins incendiul- singurele in masura sa detecteze si sa stinga focul la timp.

Cu alte cuvinte, fii vigilent nu doar la persoanele rau intentionate, ci si la eventuale situatii pe care nu le poti controla, ca de exemplu, un incendiu. Daca in cazul unui furt ai timp de reactie, in cazul izbucnirii unui incendiu, reactia dispare lasand locul panicii.

Asadar, daca nu ai bifat inca un sistem de stins incendiul, este timpul sa o faci si sa te simti in totalitate protejat. Odata ce te-ai decis sa montezi instalatii de stins incendiul, urmeaza cel mai dificil pas, si anume, alegerea corecta a echipamentelor. Daca nu vrei sa dai gres, apeleaza la un specialist in materie de instalatii de stins incendiul, mai exact, apeleaza la Thermovent.

Si iti mai oferim un mare avantaj: pret foarte accesibil!

Instalatii de stins incendiul- Reactioneaza eficient in fata unui incendiu! Iata ce alternative ai!

Cladiri transformate in scrum in doar cateva secunde, pagube materiale enorme si chiar pierderi de vieti omenesti. Cam asa arata peisajul in urma unui incendiu devastator. Daca nu vrei sa faci bilantul pierderilor, fii inspirat si asigura-te in fata focului cu ajutorul unor instalatii de stins incendiul.

Nu astepta interventia pompierilor- s-ar putea sa fie prea tarziu, asa ca, alege instalatii de stins incendiul si bucura-te de eficienta. Printre cele mai populare instalatii de stins incendiul se numara sprinklerele si instalatiile cu drencere.

Sprinklere

Instalatiile cu sprinklere sunt sisteme utilizate pentru detectare, respectiv stingerea incendiilor in faza incipienta, in cadrul incaperilor unde sunt montate.

Avand sensibilitate la caldura, sprinklerele actioneaza rapid, stingand focul fara sa inunde zonele protejate. Instalatiile de acest gen sunt ideale oricaror incaperi, indiferent de arhitectura sau volum. Sprinklerele pot stinge focul in locuinte private, in hale de productie si depozitare, in centre comerciale sau in cladiri de birouri.

Instalatii cu drencere

Aceste instalatii sunt asemanatoare cu cele tip sprinkler, insa mult mai elaborate si capabile de o interventie mai prompta (prin cantitatea mai mare de apa utilizata).

Instalatiile cu drencere functioneaza ca o perdea de apa, fiind ideale in zone cu potential mare de incendiu. De regula, aceste tipuri de instalatii sunt recomandate pentru platourile de filmare, sali de spectacole, hangare pentru avioane, garaje mari etc.  Instalatia are in componenta sa: robinete de actionare montate pe conductele de alimentare cu apa, retele de distributie si drencerele.

Thermovent- Instalatii de stins incendiul intr-o gama completa si la preturi mici

Thermovent iti pune la dispozitie o gama completa de instalatii de stins incendiul, in special sisteme pe baza de sprinklere si drencere. Comercializam doar echipamente de ultima generatie, motiv pentru care poti fi sigur de calitate si de eficienta. Instalatiile se pot monta in toate spatiile ce necesita un plus de siguranta, fie ca este vorba de spatii industriale, comerciale, publice sau rezidentiale etc.

Fie ca doresti sa achizitionezi instalatii de stins incendiul cu sprinklere ori cu drencere, la Thermovent gasesti nu doar solutii adecvate, ci si preturi competitive. Pentru informatii suplimentare contacteaza-ne.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>