Echipamente Industriale
June 20, 2014 posted by Lavinia Bilba

Tevi PEHD de la EuroEm!

3de69675dc35a12ea527f0e2699a9a75Daca esti in cautarea unor tevi PEHD de calitate, EuroEm este locul potrivit pentru tine. Acest tip de tevi il poti gasi la preturi competitive la compania EuroEm. Daca ai nevoie de tevi de calitate, tevile din polietilena de inalta densitate fabricate de EuroEm, reprezinta solutia perfecta. Achizitioneaza produsele de calitate ale companiei EuroEm pentru ca retelele de canalizare sau de drenare a apei sa functioneze si sa iti ofere beneficiile asteptate, timp indelungat de la instalare. Utilizarea acestor tevi PEHD este acceptata in componenta sistemelor de canalizare menajera, industriala, pluviala, in componenta sistemelor de drenaj pentru drumuri, autostrazi, cai ferate, pentru fantani, sisteme antiviitura s.a.

Cu o experienta vasta, personal calificat si utilaje de ultima generatie, compania te poate asigura de calitatea produselor sale, ce pot fi utilizate cu succes in diferite sisteme. Personalul competent iti ofera solutiile cele mai eficiente astfel incat reamenajarea cursurilor de apa si colectarea apelor pluviale sa fie realizate o durata de timp indelungata, in parametrii optimi. Oferite la un raport calitate-pret avantajos si conferind avantaje vizibile din punct de vedere tehnic, tevile asigura etansarea perfecta pe termen indelungat.

De ce tevi PEHD?

Tevile PEHD sunt fabricate din polietilena de inalta densitate. Materialul a fost descoperit de mult timp, fiind creat prin polimerizarea etilenei si care, in prezent se bucura de o raspandire la scara larga si de o recunoastere unanima a proprietatilor sale deosebite, suplinind cu succes carentele materialelor traditionale. Fata de celelalte produse existente pe piata, tevile din PEHD sunt rezistente la agentii chimici, stabile la radiatii si la agentii atmosferici, rezistente la abraziune s.a.m.d. Tevile din PEHD nu dau nastere la gaze corozive si nici la reziduuri, iar temperaturile de fragilitate sunt cele situate la -118 grade Celsius. Aceste produse au o durabilitate extrem de indelungata, ce poate depasi 100 de ani, aspect foarte important in alegerea lor.

Tevile PEHD sunt caracterizate de o rigiditate inelara astfel ca prezinta o rezistenta mecanica ridicata la presiune exterioara. Produsele sunt usor de montat, nu necesita izolare, nu oxideaza, garanteaza o etanseitate hidraulica sporita, sunt rezistente la deformare, la strivire, la substante chimice, la impact si la abraziune. Cu profesionalism si seriozitate, echipa EuroEm iti va oferi consultanta pentru alegerea unor produse potrivite nevoilor tale si rezolva orice solicitare, indiferent de gradul de complexitate al acesteia. Produsele oferite sunt fiabile si te vor putea multumi pe deplin.

Cine ofera tevi PEHD?

Cu sediul in Piatra Neamt, compania EuroEm se ocupa de fabricarea si distribuirea de tevi corugate din polietilena cu strat dublu de inalta densitate, precum si a unei game complete de fitinguri pentru acestea cum ar fi coturi, ramificatii, sau garnituri de etansare. Personalul califcat si bine instruit si tehnologia de ultima generatie contribuie la recomandarea unor solutii eficiente care sa poata sa se ridice la nivelul asteptarilor. Daca vrei sa achizitionezi tevi de cea mai buna calitate care iti vor oferi numeroase avantaje, apeleaza la personalul competent al companiei sau acceseaza pagina de internet a companiei EuroEm.

 

Datele de contact ale firmei EuroEm

Adresa firmei: Str. Dumbravei, Nr. 1, Piatra Neamt

Telefon: 0233 206 155

Email: office@euroem.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>