Instalatii
August 3, 2015 posted by Oana Birgaoanu

Tevi otel fara sudura de calitate de la Valro Trade

Tevi otel fara sudura de calitate de la  Valro Trade

Tevi otel fara sudura iti sunt puse la dispozitie de firma de renume Valro Trade. Daca esti in cautarea de astfel de produse, nu ezita si contacteaza chiar acum specialistii acestei firme. Cu ajutorul acestora vei reusi in cel mai scurt timp sa beneficiezi de produsele cautate de o calitate superioara si la cele mai avantajoase preturi pentru tine.

Impreuna cu Valro Trade vei realiza numai afaceri deosebit de profitabile pentru tine!

Tevi otel fara sudura – ce sunt acestea?

 

Tevi otel fara sudura sunt folosite intr-o gama larga de activitati industriale, si nu numai, pentru faptul ca sunt realizate prin procese tehnologice speciale, fara ajutorul imbinarii cu sudura. Tevile, in general, au o mare utilizare in toate domeniile, ele fiind o componenta principala in realizarea diferitelor procese tehnologice. Dintre aceste multitudini de modele de tevi distingem tevile realizate fara sudura, tevi care au la baza principiul laminarii la cald sau cele trase la rece. Aceste tevi din otel fara sudura pot fi confectionate din otel aliat, nealiat sau cu granulatie fina.

Tevi otel carbon se utilizeaza pentru realizarea retelelor de transport a apei calde sau potabile, transportul agentului termic pentru instalatiile de incalzire, cu presiunea de maxima 50 bar, dar si pentru realizarea instalatiilor tehnologice. Calitatea deosebita a materialului folosit permite o durata de viata de minim 15 ani a produsului.

Tevi otel fara sudura – calitate garantata de Valro Trade

 

Firma de renume Valro Trade iti ofera o gama larga si variata de tevi otel fara sudura din care tu poti alege exact tipul sau modelul de care ai nevoie. Tevile realizate din otel fara sudura sunt binecunoscute pentru calitatea lor superioara pe care o au fata de tevile sudate, ele fiind cu mult mai rezistente si fiabile la o folosire indelungata si sigura. Tehnologia de fabricare a tevilor din otel fara sudura este laminarea la cald si tragerea la rece. Materialul utilizat poate fi un otel aliat, pentru realizarea unor tevi cu proprietati mecanice si chimice superioare, sau otelul nealiat, pentru realizarea unor tevi cu utilizare normala in medii mai putin nocive si agresive cu materialul.

Produsele pe care firma Valro Trade le ofera sunt fabricate in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate, clientii sai avand certitudinea celor mai bune solutii pentru afacerea lor. Politica din domeniul calitatii promovata si utilizata de firma Valro Trade este una de a multumi toti partenerii de afaceri, de a oferi suport informational si consiliere pentru clientii sai. Valro Trade este firma care nu precupeteste niciun efort in a avea toti partenerii de afaceri multumiti de produsele livrate, produse aflate la standarde de calitate internationale.

Nu mai sta pe ganduri si contacteaza chiar acum specialistii firmei Valro Trade pentru a te informa despre produsele comercializate de catre acestia si a incheia un contract profitabil in cel mai scurt timp. Cu ajutorul acestor specialisti vei dispune de produse de calitate superioara la cele mai avantajoase preturi pentru tine. Suna si informeaza-te de produsele pe care doresti sa le achizitionezi si comanda ta va fi onorata in cel mai scurt timp, cu un deosebit profesionalism!

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege tevi otel fara sudura de la Valro Trade. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Valro Trade? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0745-575.213 si 0728-575.213 sau trimite un e-mail pe adresa office@valrotrade.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>