Industria Constructiilor
August 14, 2014 posted by Oana Birgaoanu

Tevi corugate. 3 intrebuintari de top

Tevi corugate. 3 intrebuintari de top

Tevi corugate sunt denumite uzual, in limbaj popular, tevi riflate. Ele au peretii dubli, pentru siguranta maxima si sunt intrebuintate pentru transportul gravitational al fluidelor. Din ce sunt confectionate aceste tevi corugate? La baza lor sta polietilena de calitate superioara, avand o inalta densitate, HDPE. Sunt tevi structurate, de tip B si sunt fabricate respectand normele in vigoare si standardele tehnice impuse de catre specialistii in domeniu.

Avantaje tevi corugate

Tevile corugate din polietilena ofera numeroase avantaje dintre care trebuie sa amintim in mod obligatoriu de urmatoarele:

- isi mentin in timp caracteristicile, ceea ce le face o investitie excelenta;

- au o durata mare de viata, de cel putin 50 de ani;

- nu corodeaza;

- au greutate redusa;

- prezinta suplete;

- se monteaza si se instaleaza usor;

- se sudeaza usor chiar daca afara temperatura mediului este scazuta;

- costurile de instalare sunt si ele scazute;

- intretinerea este ieftina;

- sunt fiabile si se utilizeaza in diverse domenii;

- iti ofera avantajul de a reduce la maximum pierderile de presiune de-a lungul instalatiei;

- sunt rezistente la socuri mecanice;

- costuri de achizitie avantajoase.

Iar pentru cei care nu cunosc ce este polietilena, trebuie sa mentionam ca aceasta este un material plastic ce se obtine prin sinteza chimica dintr-un derivat al petrolului. Aceste tevi se utilizeaza cu succes atat pentru apa, cat si pentru gaze.

Domenii de intrebuintare tevi rugate

 

Tevile riflate au diverse domenii de intrebuintare, insa unele dintre cele mai importante sunt urmatoarele 3:

1. Tevi corugate pentru canalizare: sisteme menajere, sisteme industriale, sisteme pluviale si sisteme pentru constructii;

2. Tevi corugate antiviitura utilizate cu succes in retele asa numite de retentie-detentie;

3. Tevi corugate pentru drenaj atat al apelor pluviale, cat si pentru constructii.

Insa trebuie sa amintim si alte domenii de intrebuintare, in special in constructiile industriale si cele civile:

- amenajari hidrotehnice;

- constructii de puturi si fantani;

- protejarea cablurilor subterane;

- constructia de cai de acces si de podete;

- pentru subtraversari;

- drenaje pentru cai ferate, pentru drumuri sau pentru autostrazi.

De unde cumpar tevi rugate?

Pentru a fi sigur de calitatea achizitiei facute, indreapta-ti pasii inspre compania EuroEm din Piatra Neamt. Aceasta este un important producator de tevi corugate din tara, confectionand tevile din polietilena si prevazandu-le cu pereti dubli. Standardele de calitate sunt indiscutabile!

Toate tuburile comercializate de catre EuroEm au in compozitia lor cate o mufa intregrata, la fiecare din capetele tevii, iar etansarea se realizeaza cu garnituri de tip O-ring, acestea livrandu-se impreuna cu tuburile corugate, astfel incat tu nu trebuie sa-ti faci probleme in aceasta privinta.

Datorita celor 2 straturi, cat si a materialului utilizat pentru realizarea lor, tevile corugate au o foarte buna rezistenta la manipulare, depozitare sau transport, avand si o durata de viata foarte mare, ce depaseste chiar si 50 de ani.

Daca este sa facem o comparatie intre tevile corugate de la EuroEm si alte tevi de aceeasi dimensiune, primele sunt mai ieftine cu pana la 30%, ceea ce-ti permite sa faci serioase economii la achizitionarea lor. In plus, pentru orice teava cumparata primesti si cate 2 ani de garantie.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege tevi corugate de la EuroEm. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele EuroEm? Pentru detalii, suna la numarul 0233-206.155, 0785.258-127 si 0733-006.066 sau trimite un e-mail pe adresa office@euroem.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>