Uncategorized
April 21, 2016 posted by Bianca Hau

Tesaturi metalice

Tesaturi metalice

Daca activati in unul din domeniile: industria chimica, farmaceutica, petrochimica sau alimentara de exemplu, este posibil sa folositi tesaturi metalice. In cazul in care nu stiti la ce firma sa apelati pentru a cumpara cele mai bune tesaturi metalice, va puteti baza pe oferta propusa de cunoscuta firma Meters, din judetul Ilfov. Puteti inceta cautarile, puteti conta de acum incolo pe cei de la Meters. Va veti convinge ca acestia pot constitui partenerii dumneavoastra de incredere.

Ce trebuie sa stiti despre aceasta companie de la care puteti sa cumparati tesaturi metalice?

Compania ilfoveana Meters si-a inceput activitatea in urma cu 8 ani si se ocupa cu comercializarea de tesaturi si plase metalice. Firma a reusit sa castige increderea a numerosi clienti din toata tara datorita produselor de calitate comercializate. Meters se bazeaza pe experienta acumulata in cei 8 ani de activitate, pe seriozitatea si profesionalismul angajatilor sai si incearca de fiecare data sa faca fata cu brio unor noi provocari, chiar si provenind de la producatori foarte pretentiosi. Compania colaboreaza cu producatori seriosi din mai multe tari din Europa, pentru a  putea oferi clientilor produse si servicii de inalta calitate. Iata de ce, daca nu stiati pana acum la ce firma puteti gasi tesaturi metalice de inalta calitate, in sfarsit puteti considera ca ati gasit-o.

Meters va ofera tesaturi metalice asa cum va doriti

Meters ofera tuturor celor interesati tesaturi metalice realizate din diverse materiale: inox, otel zincat, cupru, alama, bronz etc.De exemplu, tesaturi metalice cu ochi patrat standard se obtin prin intersectarea unor fire de sarma, care formeaza ochiuri cu aceeasi forma. Exista fire de urzeala si fire de batatura. Firele de urzeala sunt firele paralele cu lungimea unei tesaturi metalice, in timp ce firele batatura, sunt paralele cu latimea ei. Compania Meters va poate ajuta sa gasiti tesaturi metalice  incrucisate, Reps, Touraille, Panzertresse. La capitolul preturi, nu este cazul sa va faceti griji, deoarece acestea sunt foarte avantajoase. Pentru a afla detalii si despre alte tipuri de tesaturi metalice, puteti sa accesati site-ul meters.ro.

Ce alte produse si servicii va mai ofera compania Meters, in afara de tesaturi metalice?

Aceasta firma va propune o gama variata de produse; astfel, exceptand tesaturi metalice, de aici mai puteti achizitiona la preturi competitive si plase impletite, filtre si puteti beneficia de servicii profesioniste de arhitectura si design.

Vreti sa va adresati acestei firme si aveti nevoie de date de contact?

In cazul in care oferta propusa de compania ilfoveana Meters este pe placul dumneavoastra si se incadrezeaza in standardele pe care le aveti si doriti sa cumparati tesaturi metalice, va recomandam sa luati legatura cu angajatii acesteia. Cum? Este simplu si la indemana oricui, deoarece aveti la dispozitie mai multe variante: un numar de telefon, unul de fax, o adresa de e-mail si un formular pe care puteti sa il completati daca accesati site-ul meters.ro. Pentru a discuta personal cu cei de la Meters puteti sa va deplasati la sediul firmei, care se afla situat pe strada Zorilor, nr 47, in localitatea Popesti- Leordeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>