Industria Constructiilor
May 19, 2015 posted by Bianca Hau

Tencuiala decorativa

Tencuiala decorativa

Aveti o locuinta si doriti sa ii aduceti niste modificari, care sa ii schimbe infatisarea? Va ganditi  sa apelati la tencuiala decorativa  si aveti nevoie de produse de calitate? Daca da, puteti apela la firma Sipo din Bucuresti.

Informatii despre firma Sipo, care va pune la dispozitie tencuiala decorativa

Sipo este o firma de renume din Bucuresti care se ocupa cu comercializarea de materiale de constructii pentru diverse lucrari la interior sau la exterior. Echipa acestei firme este formata din profesionisti, cu o bogata experienta in domeniu, care isi propune sa raspunda prompt si cat mai eficient cererilor dumneavoastra. Nu trebuie decat sa acordati incredere firmei Sipo si sa comandati tencuiala decorativa sau alte produse pentru a va convinge de calitatea serviciilor si produselor sale.

Despre tencuiala decorativa

Tencuiala decorativa ofera un aspect placut si unic locuintei dumneavoastra si asigura, de asemenea, o protectie termic foarte eficienta. Tencuiala decorativa este foarte rezistenta la influentele exterioare, cum ar fi ultraviolete, intemperii- vant, ploaie, ninsoare, grindina, caldura extrema, temperaturi scazute etc.  Daca si dumneavoastra va doriti tencuiala decorativa in casa, este foarte simplu. Luati legatura cu echipa Sipo si veti stabili impreuna cu aceasta, cea mai buna varianta pentru dumneavoastra.

Ce produse se gasesc in oferta firmei Sipo din Bucuresti?

In cadrul acestei firme, gasiti adezivi, amorse, tencuiala, vopsea pentru acoperis si tigla, hidroizolatii, adezivi, chit pentru rosturi, vopsea lavabila, produse din categoria hidroizolatii ( membrane si accesorii hidroizolante, aditivi pentru betoane si mortare etc) gips carton etc. Sipo va pune la dispozitie si produse pentru tencuiala decorativa de cea mai buna calitate, la preturi foarte avantajoase.

Iata cateva recomandari de tencuiala decorativa pe care le puteti cumpara de la firma Sipo

Danke! Kontur Silikon- tencuiala decorativa structura bob de orez-se bazeaza pe o tehnologie inovatoare cu latex siliconat, are o granulatie de 1.1-1.5 mm. Se poate aplica pe toate suprafetele pe baza minerala: gleturi de ipsos, tencuieli uzuale de ciment- var, beton etc.  Are rezistenta foarte buna la intemperii, zgariere, factori chimici, lovire, poluare din diverse surse. Astfel, puteti folosi acest produs pentru diverse spatii: locuinta, sedii de firme, birouri, case, spatii de joaca pentru copii etc. Acest produs este disponibil in 800 de culori.

Danke! Textur Silikon- este o tencuiala decorativa, structurata scoarta de copac, se bazeaza pe tenhnologia latex siliconat, confera rezistenta foarte buna la intemperii, culorile persista in timp, are o granulatie de 1.2-1.8 mm.

Acestea si multe alte produse se gasesc pe site-ul sipo.ro. De asemenea, prin intermediul site-ului puteti comanda tencuiala decorativa sau alte produse, in numai cateva minute. Astfel, veti avea in cel mai scurt timp la adresa indicata produsele pe care vi le doriti.

Comandati cu incredere tencuiala decorativa prin intermediul firmei Sipo din Bucuresti

Nu ezitati sa luati legatura cu reprezentantii firmei Sipo pentru a putea alege cele mai potrivite produse pentru lucrarile pe care le intreprindeti fie acasa, fie la serviciu, inclusiv tencuiala decorativa. Daca va aflati prin trecere prin Capitala, puteti merge direct la sediul firmei. Nu ezitati sa apelati la serviciile oferite de aceasta firma, pentru a beneficia de calitate la preturi avantajoase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>