Uncategorized
November 20, 2014 posted by Bianca Hau

Tencuiala decorativa prin Vopsea-Industriala.Ro – si casa ta va fi ca noua

Tencuiala decorativa prin Vopsea-Industriala.Ro –  si casa ta va fi ca noua

Te-ai plictisit de aspectul casei tale? Ti se pare ca timpul a deteriorat fatada iar stralucirea si prospetimea peretilor au disparut? E timpul sa iei masuri. Improspateaza-ti locuinta adaugand textura si culoare exteriorului cu tencuiala decorativa.

Avantaje tencuiala decorativa 

Rezidentiala, spatiu comercial sau de birouri, orice constructie atrage, in primul rand, prin aspectul sau exterior. O casa cu pertii scorojiti, cu pete de igrasie sau de mucegai va da impresia de vechi si de neingrijit. Tie nu iti va face placere sa locuiesti intr-un astfel de spatiu, iar cei care iti trec pragul vor fi neplacut impresionati.

Tencuiala decorativa este produsul care aduce un aer proapat oricarei case. Dincolo de aspectul estetic, te vei bucura si de o cladire mai rezistenta, deoarece tencuiala decorativa ofera o protectie sporita in fata factorilor de mediu. Apa nu se va mai infiltra in peretii casei si mucegaiul nu va mai lasa urme inestetice. Alaturi de calitatile hidroizolante, tencuiala decorativa va ofera si un plus de protectie termica. Durata mare de viata, aplicarea si intretinerea usoara, dar si puterea mare de acoperire sunt alte caracteristici importante ale tencuielilor decorative.

Cel mai frecvent, o astfel de tencuiala este aplicata pe peretii exteriori ai constructiei, dar puteti alege si varianta tencuielilor decorative de interior. Veti realiza efecte estetice deosebite, fie in propria locuinta fie, cel mai frecvent, in baruri, restaurante si cafenele.

Tencuiala decorativa – oferte pe www.vopsea-industriala.ro 

In functie de compozitie si aplicabilitate, tencuielile decorative se impart in mai multe categorii. Pe siteul vopsea-industriala.ro gasiti tencuieli acrilice, tencuiala decorativa siliconica, tencuiala silicatica, cea pentru soclu, dar si vopsea texturata.

 Tencuiala decorativa siliconica – este un produs mineral cu adaos de aditivi siliconici si granule de marmura, foarte rezistenta la murdarie, apa si razele soarelui. Aspectul final este unul striat, mat. Marea sa calitate este flexibilitatea, ceea ce o face foarte rezistenta la fisuri si crapaturi. Puteti folosi  tencuiala decorativa siliconica pentru finisarea tencuielilor exterioare, alaturi de grundul de amorsare cu quartz si de vopseua siliconica de exterior. Gama comercializata este de calitate superioara, marca Emex.

Platforma vopsea-industriala.ro va pune la dispozitie si tencuiala decorativa structurata acrilica Ral Reibeputz. Vorbim aici despre un compus pe baza de latex acrilic ce formeaza o finisare dura, alba, cu aspect mat. Tencuiala structurata poate fi aplicata  atat la exterior, cat si la interior, pe suprafete cu baza minerala: ciment, ciment si var, gleduri de ipsos, beton sau placi de gipscarton. Printre caracteristici se numara aderenta la suport, impermeabilitatea la infiltratiile de apa, dar si rezistenta la zgarieturi şi intemperii.

Tencuiala decorativa silicatica Emex – este un produs mineral, profesional, pe baza de silicat de potasiu, aditivi si granule de marmura. Alegeti acest tip de tencuiala daca doriti obtinerea unei acoperiri decorative cu aspect deosebit, dar si cu rezistenta excelenta la imbatranire si la factorii de mediu. Principala sa caracteristica este cea de autocuratare.

Cautati o tencuiala decorativa pentru soclu? Vopsea-industriala.ro comercializeaza un produs profesional Emex pe baza de rasini acrilice si granule colorate de quartz, care dau suprafetei un aspect decorativ marmorat. Alaturi de aspectul estetic, fiind vorba despre o tencuiala pentru soclu, compusul ofera rezistenta foarte mare la intemperii si infiltratii. Tencuiala nu va fi afectata de mucegai sau de variatiile de temperatura.

Ai decis ce tip de tencuiala decorativa vei folosi pentru casa ta? Echipa Tafi Trade iti pune la dispozitie cele mai bune produse de pe piata. Consulta intreaga oferta pe site-ul www.vopsea-industriala.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>