Industria Constructiilor
July 13, 2015 posted by Oana Birgaoanu

Tencuiala decorativa exterior – ce trebuie sa stii!

Tencuiala decorativa exterior – ce trebuie sa stii!

Tencuiala decorativa exterior are un rol deosebit de important nu numai in ceea ce priveste partea estetica a locuintei, insa isi dovedeste utilitatea si atunci cand vine vorba despre protejarea eficienta a peretilor exteriori ai casei tale.

Pentru a te putea bucura de rezultate de exceptie, trebuie sa alegi tencuiala decorativa de exterior cu multa grija. Ia aminte la urmatoarele sfaturi si te vei bucura de o locuinta de vis!

Tencuiala decorativa exterior se alege cu multa grija

 

O casa nu este cu adevarat gata decat dupa ce i se aplica un strat protector la exterior, adica tencuiala decorativa exterior. Acest gen de tencuiala este ultimul strat de finisaj ce se aplica pe fatada cladirii si-i confera aspectul mult dorit.

Pentru un impact vizual de exceptie, dar si pentru protectie garantata, tencuiala decorativa exterior trebuie aleasa cu grija, trebuie sa fie de calitate, sa faca fata intemperiilor, sa lase peretii sa respire astfel incat igrasia sa nu aiba nicio sansa si sa se aplice usor.

Deci, atunci cand alegi tencuiala decorativa exterior nu alege la intamplare:

1. Opteaza pentru tipul de tencuiala decorativa exterior care ti se potriveste cel mai bine. In functie de modul in care doresti sa conturezi design-ul casei tale vei alege si tencuiala decorativa pentru exterior. Pe piata se gasesc foarte multe variante dintre care amintim de tencuiala siliconica, acrilica, mozaicata si cea silicata. Tencuiala siliconica rezista cu brio la apa si la murdarie, este tratata impotriva mucegaiurilor si ciupercilor, este indicata in zonele cu umiditate ridicata si pentru constructiile noi care inca lucreaza. Tencuiala acrilica prezinta rezistenta ridicata la factorii corozivi, are aderenta foarte buna, rezista la temperaturi extreme si se potriveste oricarui tip de constructie. Tencuiala silicata se recomanda pentru suprafetele neeleastice avand proprietati antifungice, iar tencuiala mozaicata este foarte rezistenta la factorii de mediu si este indicata pentru socluri sau garduri;

2. Ai grija la granulatie si la culori. Din punct de vedere estetic granulatia, cat si culorile alese joaca un rol deosebit de important. Daca vei opta pentru granulatii mici vei obtine o suprafata fina, la o granulatie medie tencuiala va fi driscuita, iar la o granulatie mare se obtine un aspect „zgariat”, de scoarta de copac;

3. Aplica cu mare grija tencuiala. Citeste intotdeauna indicatiile producatorului cu privire la cantitatea necesara. Inainte de aplicare, suprafata trebuie curatata foarte bine, in caz contrar tencuiala pierzandu-si rezistenta in timp, iar banii investiti intr-un produs de calitate au fost fara rost.

Tencuiala decorativa exterior de la Tencuialadecorativa-tafi.ro

 

Tencuiala decorativa exterior de calitate, pe a carei rezistenta si durabilitate te poti baza oricand, toate acestea la un pret fara concurenta gasesti de cumparat la Tencuialadecorativa-tafi.ro.

Tencuialadecorativa-tafi.ro este un magazin online ce apartine companiei Tafi Trade din Piatra Neamt. Aici vei gasi de cumparat tencuieli decorative standard, siliconice, silicatice, pentru soclu, dar si vopsea texturata, vopsea lavabila, amorse si grund pentru tencuiala silicatica, amorse pentru interior si amorse pentru exterior, astfel incat locuinta ta sa arate impecabil din punct de vedere estetic, dar sa se bucure si de protectie maxima.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege tencuiala decorativa exterior de la Tencuialadecorativa-tafi.ro. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Tencuialadecorativa-tafi.ro? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0730-018.877 sau trimite un e-mail pe adresa contact@tencuialadecorativa-tafi.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>