Echipamente Industriale
February 23, 2015 posted by Andreea Macovei

Telemarc se ocupa de tot ce tine de debitare cu plasma!

Telemarc se ocupa de tot ce tine de debitare cu plasma!

Esti in cautarea unui proces pentru a obtine taieri precise a diverselor metale? Inca nu ai auzit de debitare cu plasma? Acum este momentul sa o faci: este vorba despre un procedeu care iti asigura taieri exacte fara nicio urma de imperfectiune multumita aparatelor de ultima generatie. Telemarc se poate ocupa de debitarea metalelor tale ori de cate ori ai nevoie si in acest fel, poti fi sigur ca solicitarea ta va fi tratata cu maxim de seriozitate si de profesionalism. Iar privind costurile, nu trebuie sa iti faci nicio grija: costurile pe care va trebui sa le suporti la sfarsitul intregii operatiuni sunt relativ mici.

De ce sa optezi pentru debitare cu plasma?

Motivele pentru care ar trebui sa ai in vedere procesul de debitare cu plasma sunt multiple. In primul rand, este vorba despre o operatiune de taiere a metalelor intr-un mod precis, sigur si exact. Debitarea cu plasma este o metoda destul de recenta: abia in 1950, s-a folosit pentru prima data, insa astazi se dovedeste de un real ajutor spre deosebire de clasicele metode de prelucrare mecanica. Principalul avantaj al acestui proces consta in faptul ca se poate recurge la debitarea cu plasma atat in cazul otelurilor cat si in cazul materialelor conductoare de electricitate.

Aceasta debitare cu plasma a aparut ca o consecinta a faptului ca metale precum aluminiul, cuprul si inoxul nu pot fi taiate recurgand la flacara. Plasma face referire la o stare a materiei care se asemenea cu cea gazoasa si prin urmare, debitarea cu plasma este un proces de taiere prin suflarea unui gaz inert. Aceasta debitare cu plasma este realizata astazi multumita masinilor CNC sau a altor masini performante. Optand pentru aceasta metoda, tu vei obtine o precizie foarte mare pentru metalele cu o grosime mare sau mica. Si viteza de taiere este una destul de mare cu toate ca nu este vorba despre o prealabila incalzire.

Daca vei alege servicii de debitare cu plasma, optiunea ta este una inteleapta. Mai intai, este un proces de taiere de ultima generatie care iti asigura precizie, siguranta si exactitate maxima. Expertii in domeniu se vor ocupa de tot ce este necesar pentru ca rezultatele sa fie conform cu asteptarile clientilor. In cazul in care ai nevoie de servicii de debitare cu plasma, poti oricand apela la specialistii companiei Telemarc care iti stau nonstop la dispozitie cu suport tehnic: in acest fel, vei fi sigur ca vei beneficia de lucrari de calitate.

Debitare cu plasma la preturi excelente doar cu Telemarc!

Compania Telemarc se ocupa cu producerea de materiale de constructii asa cum sunt bordurile si pavajele (pavele gri, rosii, galbene, vibropresate), dar furnizeaza si o serie de servicii cum ar fi debitare cu plasma, freza CNC, prelucrare CNC, modernizare CNC. Tu poti beneficia de aceste produse si servicii imediat ce ai apelat la cei de la Telemarc: mai multe informatii cu privire la produsele si servicii asigurate precum si la datele de contact le gasesti pe site-ul companiei. Telemarc te ajuta sa executi lucrari de calitate!

Pentru debitare cu plasma, alege Telemarc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>