Echipamente Industriale
February 27, 2015 posted by Silvana Vorovenci

Tecnital-Furnizor de fitinguri otel. Coturi, teuri si reductii

Tecnital-Furnizor de fitinguri otel. Coturi, teuri si reductii

Lucrezi in domeniul instalatiilor pentru industria alimentara/ industria farmaceutica, sau in domeniul instalatiilor de epurare? Daca esti in cautarea unor fitinguri otel pentru o gama variata de instalatii, acum ai accesul la cele mai fiabile produse de acest gen de pe piata. Tecnital vine in intampinarea ta cu o varietate de fitinguri otel conform celor mai inalte standarde de calitate. Si cand spunem calitate, spunem proces elaborat de fabricatie, diveristate, randament si durabilitate.

Tecnital, companie specializata in productia si comercializarea unei  game largi de produse fabricate in acord cu standardele DIN, ANSI si STAS, este si furnizor de fitinguri otel. Mai exact, oferta  Tecnital include  coturi, teuri si reductii, toate din otel 100%.

Pe scurt, Tecnital iti pune la dispozitie fitinguri otel de la A la Z! In functie de necesitati si aplicatii, poti alege intre fitinguri de tip 2D, 3D si 5D. La cerere, echipa Tecnital poate executa si fitinguri cu alte caracteristici, astfel incat investitia sa fie cea corecta! Pe langa calitate si diversitate, Tecnital iti asigura si preturi foarte bune!

Fitinguri otel-Rezistenta la presiune, fiabilitate maxima!

Fie ca este vorba de domeniul casnic ori de cel industrial, instalatiile de gaz, instalatiile de ventilatie, instalatiile sanitare..toate au menirea de a ne facilita viata si de a ne oferi confortul in forma cea mai accesibila. Un rol esential in buna functionare a instalatiilor o au tevile. Tevile la randul lor depind de o serie de componente, printre care si fitingurile.

Ce sunt fitingurile?

Fitingurile sunt folosite la conectarea tevilor. Acestea au rolul de a ghida  teava in directia dorita, indiferent de structura spatiului (subteran, colturi,tavan).

Tipuri de fitinguri

Exista o gama variata de fitinguri, printre care:

- fitinguri polietilena

- fitinguri fonta ductila

- fitinguri polietilena corugata

- fitinguri ceramica

- fitinguri otel carbon

- fitinguri otel

Dintre toate aceste modele, cele mai utilizate si mai rezistente la presiune sunt fitingurile din otel.

Utilizari fitinguri otel

1. Fitingurile din otel sunt mai robuste si se pot utiliza pentru tevi din otel, din material plastic si din plumb

2. Sunt recomandate nu doar pentru sustinerea optima a tevilor masive ci si pentru repararea conductelor de orice tip (de gaz, sanitare, etc.)

3. Sunt adecvate realizarii imbinarilor in instalatiile de alimentare cu apa rece sau calda, de incalzire si transport agent frigorific

Avantaje fitinguri otel

- etansare optima

- rezistenta mare la uzura, electrocoroziune, temperaturi ridicate, inghet

- sunt usoare si se monteaza prin sudura cu aliaj

- pierderi mici de presiune datorita lubrifierii materialului (material ce nu permite depuneri de straturi, turbulente, frecari)

- sunt fabricate conform normelor de transport a apei potabile

Tecnital-Fitinguri otel in 2D, 3D si 5 D

Daca vrei sa ai garantia unor fitinguri otel de calitate ireprosabila, conform celor mai stricte cerinte in domeniu, apeleaza la un specialist in domeniu: Tecnital.

Tecnital iti pune la dispozitie fitinguri otel sub forma de coturi, teuri si reductii, in 2D, 3D si 5D. Produsele sunt destinate pentru urmatoarele utilizari: instalatii industria alimentara, instalatii industria farmaceutica, instalatii de epurare si retele de alimentare cu apa-filtre, debitmetre, regulatoare de debit, vinificatie, rezervoare, monturi de conducte, robineti, industria laptelui, etc.

Avand o experienta de peste 15 ani pe piata de profil din Romania dar si cele mai inovatoare echipamente de productie (aparatura si tehnologie de varf), Tecnital este furnizorul perfect pentru fitinguri otel. In plus, echipa Tecnital iti ofera si consiliere gratuita in alegerea produselor.

Pentru a comanda fitinguri otel este suficient sa accesezi www.tecnital.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>