Industria Constructiilor
July 3, 2014 posted by Adrian

Tecnital – Fitinguri de otel la standarde inalte de calitate

Tecnital – Fitinguri de otel la standarde inalte de calitate

Domeniile constructiilor si instalatiilor au cunoscut o dezvoltare remarcabila in ultimii ani, aceasta fiind o realitate care a avut la baza dezvoltarea tehnologica, caracterizata de aparitia pe piata a unei game extrem de extinse de produse de calitate. In aceasta categorie putem include si echipamentele si accesoriile din otel. Pentru a obtine cele mai bune rezultate in proiectele dumneavoastra, specialistii recomanda solutiile de constructie cu materiale de otel. In aceasta categorie intra cu succes si fitingurile de otel, produse utilizate intr-o multitudine de domenii. O firma care va ajuta in acest sens, oferindu-va o gama variata de fitinguri din otel, conform celor mai inalte standarde de calitate, utilizand materiale de exceptie, este Tecnital din Filipestii de Targ, Sat Bratasanca (judetul Prahova).

Fitinguri de otel intr-o gama variata de modele pentru o gama variata de utilizari!

Din anul 2000 de cand a luat nastere pe piata de profil, compania Tecnital din judetul Prahova pune la dispozitia tuturor persoanelor interesate o gama larga si diversificata de produse fabricate in acord cu  standardele DIN, ANSI si STAS destinate industriei petrolului, petrochimica si industria gazelor. Dintre acestea se remarca cu succes si fitingurile si flansele din otel. Pentru realizarea acestor fitinguri din otel si a celorlalte produse industriale, firma dispune de aparatura si tehnologie de varf, avand un proces de productie complet mecanizat si 90% automat.

Pentru a fi convinsi de seriozitatea firmei Tecnital, trebuie sa stiti ca aceasta are o politica de calitate bazata pe mentinerea produselor furnizate la un nivel competitiv, astfel incat sa satisfaca necesitatile si cerintele clientilor si sa asigure eficienta activitatii economice a firmei. Cu alte cuvinte, politica aceasta inseamna asigurarea nivelului tehnic si calitativ pentru produsele oferite pentru a indeplini fiecare solicitare, implementarea si mentinerea unui sistem de calitate in armonie cu standardele internationale, cunoasterea, intelegerea si satisfacerea completa a nevoilor si cerintelor clientului.

Gama variata de fitinguri din otel oferita de Tecnital!

Din gama extrem de variata de fitinguri de otel pe care le puteti alege de la firma din Prahova se numara cele de tipurile 2D, 3D, 5D. In cazul in care exista comenzi speciale, echipa de angajati a companiei poate fabrica si fitinguri cu alte caracteristici, astfel incat sa le puteti utiliza cu success in aplicatiile dorite.

Dintre fitingurile de otel lucrate de specialistii firmei Tecnital se remarca:

- Coturi din otel sudabile: elemente de imbinare si racordare prin sudura a instalatiilor din teava sudata sau trasa din otel carbon. Acestea sunt fabricate din otel si inox, procesul de realizare fiind unul dupa standarde germane si americane.

- Teuri din otel: realizate in acord cu standarde DIN si ANSI. Intrand pe pagina de internet a companiei aveti sansa de va comanda diametrul nominal, diametrul exterior, seriile grosimilor peretilor, inaltimea, etc.

- Reductii din otel: elemente extrem de avantajoase gratie caracteristicilor precum: constructia robusta si compacta, dimensiunile potrivite, durata indelungata de exploatare, rezistenta crescuta la factori chimici si fizici, usurinta in montare si fabricarea in acord cu standarde profesionale din materiale de calitate superioara, s.a.m.d.

Domeniile de utilizare ale acestor produse sunt extrem de variate:

- instalaţii pentru industria alimentara

- industria farmaceutica

- instalaţii de epurare si retele de alimentare cu apa: filtre, debitmetre, regulatoare de debit, vinificatie, la fabricarea berii si a buuturilor racoritoare

- rezervoare, monturi de conducte, robineti, constructii de masini pentru industria alimentara, industria laptelui, etc.

Compania Tecnital va mai pune la dispozitie, pe langa fitinguri de otel si fitinguri din PEHD, tevi din polietilena, robineti, tevi corugate si tevi din inox, etc.

Date de contact:

Filipestii de Targ, Sat Bratasanca, Prahova

Tel.: +40244389666

Fax.: +40244389707

E-mail: office@tecnital.ro

Articol oferit de zoom-biz.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>