Industria Chimica
May 19, 2015 posted by Lavinia Bilba

Tafi Trade comercializeaza vopsea epoxidica!

4776a9a52298cae12c75c3caba4c7ad1Tafi Trade ofera vopsea epoxidica in gama larga de produse comercializate pentru variate intrebuintari. Produsele se aplica in special in domeniul industrial si au rolul de a actiona ca un tampon intre suportul pe care se aplica produsul si substantele care ar putea sa il corodeze si deterioreze. Vopseaua epoxidica de la Tafi Trade este destinata pentru metal si pardoseli in functie de necesitatile fiecaruia. Tafi Trade reprezinta solutia de care ai nevoie pentru a aduce clientilor produse de top printre care si vopsea epoxidica la preturi competitive utilizand cel mai bun serviciu.

Fiecare tip de produs in parte este disponibil in orice culoare doresti din sistemul RAL si NCS pentru a-ti decora si proteja spatiul asa cum iti doresti. Tafi Trade este omul ideal pentru amenajari si proiecte incununate de succes si durabile in timp. Prin aplicarea de vopsea epoxidica de la Tafi Trade vei conferi un grad ridicat de protectie contra uleiurilor, substantelor chimice si solventilor cauzand si curatarea facila a acestora. Toate produsele au un bun raport calitate-pret si sunt ideale pentru o gama larga de aplicatii oferind numeroase avantaje.

Tipuri de vopsea epoxidica!

In primul rand, acestia au vopsea epoxidica pentru metal. Aceasta este ideala pentru a conferi o protectie anticoroziva eficace cat mai mult timp chiar si in medii cu umezeala. Actiunea apei determina corodarea si imposibilitatea ca produsele si structurile sa fie utilizate in cele mai bune conditii. Vopseaua epoxidica este un amestec de doua produse cu rolul de a obtine vopsele cu protectie specifica impotriva procesului de coroziune. Vopseaua epoxidica este creata din rasina epoxidica, aditivi, pigmenti si intaritori pentru a ii conferi durabilitate in timp. Acest produs asigura suprafetelor pe care le acopera o rezistenta sporita la intreaga gama de pH, duritate sporita si usurinta in curatarea oricarui tip de murdarie. Inainte de aplicarea propriu-zisa a vopselei se recomanda o curatare adecvata a suprafetei pentru ca produsul se fie aplicat cat mai bine.

Tipul de vopsea epoxidica pentru pardoseli se utilizeaza in cazul pardoselilor din beton si ciment pentru diferite spatii, cum ar fi depozite, HoReCa, spatiile industriale sau unitati medicale. Aceasta vopsea pentru pardoseli se aplica in diferite straturi si are un rol de protectie contra factorilor externi. Intrucat aceasta vopsea epoxidica se obtine din materii prime de prima mana, timpul de uscare al produselor este extrem de scurt.

Tafi Trade – iti vine in ajutor!

Compania Tafi Trade este specializata in comertul de vopsele si produse necesare pentru domeniul industrial. Printre acestea se numara vopsea epoxidica, email, amorsa, grund si diluant epoxidic pentru acoperiri de calitate si protejarea diferitelor pardoseli. Pe langa produsele acestea de top puse la dispozitie vei putea beneficia in cadrul firmei Tafi Trade si de consultanta de specialitate. Astfel ca, Tafi Trade ofera sfaturi, sugestii pentru utilizarea in mod corespunzator a fiecarui produs in parte, cat si pregatirea suprafetelor in cel mai sigur mod. In acest fel, vei fi sigur ca vei obtine rezultatele dorite. Fiecare comanda va fi onorata in cel mai scurt timp oriunde in tara. Apeleaza la Tafi Trade pentru vopsea epoxidica si vei fi incantat de alegerile facute.

Datele de contact ale firmei Tafi Trade

Adresa firmei: Bd. Decebal, nr.35, Piatra Neamt

Telefon: 0730 018 877

Email: contact@vopseaepoxidica.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>