Industria Constructiilor
October 14, 2014 posted by Oana Birgaoanu

Tabla zincata cutata. 4 intrebuintari ce te scot din incurcatura

Tabla zincata cutata. 4 intrebuintari ce te scot din incurcatura

In constructii se utilizeaza si pentru constructiile noi, si pentru cele vechi care trebuie renovate, fie ca este vorba despre domeniul civil, agricol sau industrial, asa numitele sisteme metalice. Aceste sisteme cuprind acoperisuri si pereti, pereti de compartimentare folositi pentru interiorul cladirilor, etaje intermediare, extensii ale cladirilor, finisari metalice pentru interior sau realizarea de legaturi perfecte intre 2 cladiri. Iar printre aceste sisteme metalice atat de utilizate in ultimii ani in constructii se numara si tabla zincata cutata, care nu o folosesti doar pentru acoperirea locuintelor, cum ti s-ar parea la prima vedere, ci mai are si alte intrebuintari.

Ce este tabla zincata cutata?

 

Tabla zincata cutata este una dintre cele mai ieftine solutii pentru a realiza inchideri de structuri metalice. De asemenea, este o solutie eleganta si estetica, fiind potrivita pentru cladirile de toate tipurile.

Tabla zincata cutata este perfecta pentru acoperisuri, pentru pereti si diverse compartimentari, pentru birouri, sali de sport sau depozite, pentru interior sau pentru exterior.

Daca vei utiliza acest gen de produs cu siguranta nu vei regreta alegerea facuta!

Avantaje tabla zincata cutata

 

Printre avantajele tablei zincate cutate se numara:

- greutatea redusa, care este cea dintai caracteristica ce o face atat de iubita de catre constructori;

- montajul se realizeaza usor, indiferent in ce perioada a anului te-ai apucat de renovari sau modificari;

- are o durata mare de viata;

- costurile de achizitie sunt reduse, la fel si cele de intretinere;

- poate fi vopsita, iar culorile rezista in timp;

- este rezistenta chiar si in conditii meteo extreme;

- nu rugineste;

- o poti gasi usor de cumparat, insa in special ofertele Primetal sunt atragatoare;

- aspectul estetic este unul deosebit;

- se potriveste oricarui tip de cladire;

- are intrebuintari diverse.

Unde se foloseste tabla zincata cutata?

 

In primul rand, tabla zincata cutata se foloseste, desigur, pentru acoperirea cladirilor, fie ele rezidentiale, industriale sau chiar agricole. Este un material deosebit de indragit datorita avantajelor prezentate anterior.

Insa tabla zincata cutata se mai utilizeaza si pentru altceva decat pentru acoperisuri de case:

- te ajuta sa executi panourile de gard, potrivindu-se in special gardurilor care sunt confectionate din beton sau din caramida;

- tabla cutata zincata se poate folosi si pentru imprejmuiri;

- pentru diverse inchideri.

In functie de dimensiunea ei, dar si de greutate, tabla zincata cutata prezinta rezistenta la solicitarile metalice atat mici, cat si medii.

Tabla zincata cutata de la Primetal

 

Pentru ca Sidex Galati si Arcelor Mittal reprezinta un nume cu renume in industria romaneasca, tabla cutata zincata de la acesti producatori reprezinta intruchiparea calitatii si-ti garanteaza rezistenta si durata mare de viata.

Primetal este distribuitor al produselor Sidex Galati din marca Arcelor Mittal si-ti pune la dispozitie mai multe modele de tabla zincata cutata, avand dimensiuni diferite pentru a acoperi o gama larga de necesitati ale tuturor clientilor.

In functie de nevoile tale, poti comanda tabla cutata zincata de la Primetal de forme si dimensiuni atipice, totul fiind perfect personalizat de catre echipa Primetal. Aspectul estetic este si el de luat in considerare, iar faptul ca nu rugineste este inca un punct in plus pentru tabla cutata zincata de la Primetal.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege tabla zincata cutata de la Primetal. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Primetal? Pentru detalii, suna la numarul 0743-060.611 sau 0745-194.712.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>