Industria Constructiilor
June 9, 2014 posted by Lavinia Bilba

Suruburi din magazinul online FixKit!

02480e8d6d4d793bb3b0e8df4a676664Ai nevoie de suruburi de diferite modele si tipuri pentru necesitatile tale? FixKit rezolva orice solicitare in timp record pentru ca livrarea sa se faca prompt dupa primirea comenzii. Avantajele acestor suruburi ar fi montajul simplu si rapid, fixarea sigura si performanta inalta. In functie de necesitatile tale, poti gasi suruburi autofiletante, autoforante, pentru lemn sau pentru beton. In cadrul firmei FixKit te poti baza pe produsele de calitate oferite, dar si pe seriozitatea angajatilor firmei. Innoieste-ti rezervele de suruburi pentru aplicatiile de asamblare si fixare disponibile in magazinul online FixKit.

Poti comanda simplu si rapid orice produse doresti intrucat magazinul iti pune la dispozitie toate solutiile de fixare la o calitate superioara. Suruburile oferite sunt la standarde inalte de calitate, in concordanta cu directivele UE in acest domeniu. Cu FixKit ai intotdeauna piesele necesare pentru o fixare durabila. FixKit este cea mai buna alegere cand vine vorba de organe de asamblare sau a unor sisteme de montare de calitate, pe care le poti achizitiona la preturi reduse, din confortul casei tale.

Suruburi la indemana!

Suruburile marca Fischer se pot utiliza pentru fixarea unor elemente in beton, caramida sau BCA. Suruburile pentru beton se pot intrebuinta pentru diverse lucrari de constructii, pentru fixarea suportilor si coltarelor metalice pe beton si altele. Aceste produse se monteaza simplu si rapid, ai siguranta unei fixari de lunga durata, le poti utiliza in diferite aplicatii datorita tehnologiei de expandare si le gasesti disponibile intr-o gama larga de dimensiuni si nu numai. Suruburile autoforante sunt recomandate pentru ferestre, pentru gips carton, pentru table cu saiba EPDM si au performanta in toate tipurile de suprafata mentionata, dar si in altele care nu sunt specificate, au o rezistenta foarte mare la vibratii si la alte actiuni si se pot reutiliza.

Atat suruburile autoforante, cat si cele autofiletante pot fi cu cap bombat, cap plat si saiba, cu cap semibombat, cu varf normal, cu cap hexagonal, cu cap inecat, dar si suruburi speciale pentru diverse aplicatii de utilizare. Piese traditionale, suruburile pentru lemn se preteaza la executia si reparatia mobilierului, precum si la fixarea sipcilor. Pentru un design deosebit si fara defecte ale mobilierului, trebuie sa ai suruburile pentru lemn de la FixKit, cu ajutorul carora imbinarea si fixarea placilor de lemn se va realiza la cele mai inalte standarde de calitate.

Comanda suruburi de la FixKit!

Magazinul online FixKit ofera solutii de fixare pentru domenii cum ar fi materiale de constructii, aliaje, tehnica, sanitare, mijloace de transport, constructii si materiale lemnoase. Gratie magazinului online vei putea gasi tot ce iti doresti la costuri avantajoase. Firma distribuie en-gros organe de asamblare si fixare standard, burghie, adezivi, conectori metalici pentru lemn, abrazive si diverse alte elemente de fixare de cea mai buna calitate. Cu o vasta experienta in domeniu, echipa distribuie sisteme si organe sigure pentru a fi mereu la indemana ta. Pentru informatii suplimentare despre produsele oferite si, in special, despre suruburi acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei FixKit.

 

Datele de contact ale firmei FixKit

Adresa firmei: Prelungirea Ferentari, Nr. 3, Sector 5, Bucuresti

Telefon: 021 450 03 03

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>