Uncategorized
January 8, 2015 posted by Lavinia Bilba

Stilios ofera servicii de colectare deseuri feroase!

colectare deseuri feroaseColectarea deseurilor reprezinta o situatie de maxim interes, de aceea Stilios ofera servicii dintre cele mai bune de pe piata. Compania Stilios ofera celor interesati servicii de colectare deseuri feroase pentru toti cei care au nevoie. In judetul Prahova, compania Stilios ofera servicii de top persoanelor juridice care dispun de cantitati considerabile de astfel de deseuri. Deseurile feroase sunt de fapt cele de fier, denumite si fier vechi. Serviciile oferite sunt profesioniste, prompte si eficiente, dar si flexibile adaptate la necesitatile clientilor. Pentru a scapa de deseurile feroase, trebuie sa apelezi la o companie specializata in colectare, care va realiza aceasta operatiune ca la carte, respectand de fiecare data standardele din domeniu.

Avand o experienta de 12 ani in domeniu, seriozitatea serviciilor oferite este de necontestat. Detalii suplimentare despre aceste servicii le vei putea afla contactand reprezentantii firmei Stilios. Toate serviciile oferite au un raport optim calitate-pret. Din dorinta de a reutiliza materiile feroase pentru a nu irosi inutil materii prime, firma Stilios ofera servicii dintre cele mai bune. Iar pentru a lua atitudine in fata actiunilor care dauneaza mediului inconjurator, apeleaza la Stilios pentru colectarea oricaror deseuri in mod corespunzator.

Servicii colectare deseuri feroase pentru toti!

Compania Stilios are o vasta experienta in procedeele de colectare deseuri feroase si nu numai, astfel ca societatea dispune de toate resursele pentru acest tip de operatiuni. Indiferent de zona in care te afli si de unde soliciti astfel de servicii, ai garantia unui raspuns prompt la necesitatile tale din acest punct de vedere. Fierul vechi este impartit in doua categorii importante si anume acela care este considerat deseu, provenit din demolari, caroseria masinilor si fierul vechi care este utilizat, cum ar fi cel de la caile ferate. Societatea Stilios se ocupa de colectarea fierului vechi care si-a pierdut utilitatea, dar care poate fi valorificat si utilizat din nou.

Pentru acest tip de operatiuni, firma Stilios detine utilaje performante si personal calificat si experimentat in acest domeniu pentru a oferi servicii de calitate in domeniu, in scopul protejarii mediului inconjurator. Colectarea deseurilor se realizeaza cu autovehicule si echipamente adecvate, direct de la sursa, adica de la producatorul sau persoana juridica care doreste sa scape de acestea. Dupa etapa de colectare, deseurile vor putea fi valorificate prin reciclare sau distruse corespunzator legislatiei actuale, fara a avea efecte negative asupra mediului.

De ce sa apelezi la Stilios?

Stilios, infiintata in Ploiesti este constituita dintr-o echipa profesionista de colectare deseuri de diferite tipuri pentru valorificarea ulterioara a acestora, daca este posibil. Aceasta echipa iti poate oferi consultanta specializata, sfaturi de orice tip, dar si servicii flexibile, adaptate cerintelor tale. Serviciile profesioniste sunt efectuate in conformitate cu legislatia mediului si normele actuale. Pe langa deseurile feroase, Stilios se ocupa si de colectarea unor tipuri diferite de produse cum ar fi material plastic, hartie si materiale neferoase. Dispunand de resursele necesare, compania din Prahova, Stilios ofera o mana de ajutor celor care vor sa scape de deseurile adunate, cat si mediului inconjurator care sufera de pe urma neglijentei oamenilor.

Datele de contact ale firmei Stilios

Adresa firmei: Str. Musetelului, Nr. 1, Ploiesti

Telefon: 0723 320 865

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>