Uncategorized
June 19, 2015 posted by Silvana Vorovenci

Stilios-Colectare deseuri feroase. Grija pentru mediu!

Stilios-Colectare deseuri feroase. Grija pentru mediu!

O banala doza de suc, un aparat electronic sau echipament industrial iesit din uz, grinzi metalice de la constructiile aflate in paragina…toate trebuie colectate si reciclate. Prin colectarea si reciclarea acestor deseuri reusim sa pastram un mediu curat pentru noi si generatiile urmatoare.

Si deseurile feroase se colecteaza! Motivul? Zacamintele de fier nu sunt inepuizabile. O tona de otel colectat si reciclat reprezinta o tona de minereu de fier economisit. Unde mai pui ca, metalul poate fi reciclat la infinit!

Pentru colectare deseuri feroase si servicii complete in domeniu, apeleaza la Stilios, companie din Ploiesti ce are ca principal domeniu de activitate colectarea deseurilor feroase si neferoase dintre cele mai diverse. Colectam deseuri rezultate in urma proceselor si operatiunilor industriale (aluminiu, inox, cupru, bronz, plumb, span feros etc). De asemenea, suntem preocupati si de colectarea eficienta a deseurilor din material plastic si hartie.

Compania Stilios asigura servicii de colectare deseuri feroase in judetul Prahova, servicii ce sunt recomandate, in primul rand, persoanelor juridice care dispun de cantitati mari ale acestor tipuri de deseuri.

Colectare deseuri feroase-Nimic nu se arunca, totul se transforma!

Marele beneficiu al colectarii si reciclarii deseurilor este dat de conservarea energiei si a resurselor naturale. Pe principiul nimic se se arunca, totul se transforma, colectarea si reciclarea deseurilor reprezinta solutii sigure pentru un mediu mai sanatos si cu resurse neepuizate (petrol, apa, energie, lemn, etc.).Fiecare dintre noi are puterea si obligatia de a influenta procesul de ecologizare a propriului oras sau a zonei unde isi desfasoara cea mai mare parte din activitate.

Stiai ca..

- Reciclarea sticlei economiseste energie electrica si apa

- O tona de hartie reciclata salveaza 17 copaci

- Fiecare tona de plastic reciclat inseamna o economie de 1,8 tone de petrol

- Din 10-15 PET-uri reciclate se poate confectiona un tricou. Din 50 de PET-uri se poate face un pulover

Avantaje colectare deseuri

Avantajele colectării selective a deşeurilor reciclabile sunt, în primul rând, reducerea cantităţii de deşeuri depozitate la sol, dar şi recuperarea materialelor reciclabile, reducerea consumului de masă lemnoasă pentru producerea hârtiei sau a ţiteiului pentru masele plastice.

Deseurile feroase, ca de exemplu aluminiul, au calitati unice de reciclare, acestea putand salva energie. Mai mult, programele de colectare si reciclare creaza locuri de munca. Procesele de colectare deseuri feroase/neferoase si reciclarea reduce numarul de agenti poluanti din aer si apa . De asemenea,  reciclarea reduce semnificativ cantitatea de emisii de CO2 realizata prin extragerea si prelucrarea minereurilor.

Stilios-Servicii de colectare deseuri feroase, Ploiesti

Daca locuiesti sau ai o afacere in Ploiesti sau in imprejurimi si doresti sa scapi de o cantitate mai mare de deseuri feroase, contacteaza Stilios pentru servicii de colectare deseuri feroase. Cu o vasta experienta in procedeele de colectare deseuri feroase si nu numai, societatea dispune de toate resursele, umane si materiale deopotriva, esentiale in operatiunile de acest gen.

Dincolo de personal calificat si cu experienta in procedeele de colectare deseuri feroase, Stilios are accesul si la o flota auto completa pentru colectarea si transportul propriu-zis al deseurilor la centrele de reciclare.

Pentru colectare deseuri feroase in Ploiesti, contacteaza-ne la numarul de telefon 0723 320 865.

Dam o mana de ajutor mediului inconjurator!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>