Uncategorized
January 21, 2015 posted by Silvana Vorovenci

Stilios-Centru colectare deseuri. Colectare direct de la sursa!

Stilios-Centru colectare deseuri. Colectare direct de la sursa!

Munti de gunoaie, miros insuportabil si sobolani la tot pasul. Iti pare cunoscut? Cu siguranta stii despre ce este vorba: un peisaj des intalnit in orase (printre blocuri) sau la marginea lor. A cui este vina? A noastra, a tuturor…a celor inconstienti de aceasta¨bomba cu ceas¨ ce sta sa explodeze. Da! Gunoiul gestionat neadecvat este principala sursa de poluare si totodata, o sursa de imbolnavire. Ce alternative avem? Colectarea selectiva a deseurilor! Nimic mai mult! Pentru asta centrele de colectare iti stau la dispozitie si iti ofera servicii menite sa-ti simplifice efortul.

Cand gunoiul se aduna si se aduna si se aduna…este timpul sa luam atitudine si sa ne aratam spiritul civic. Nu ne costa nimic sa luam cateva masuri de protectie impotriva imbolnavirii. Nu trebuie sa asteptam pana cand gunoiul ne ¨sufoca¨. In fond, o viata civilizata nu este o viata traita printre deseuri. Asadar, daca ai surse de poluare in preajma contacteza-i pe cei de la Stilios-societate ce are ca pricipal domeniu de activitate colectarea deseurilor de toate tipurile.

Stilios este un centru colectare deseuri cu sediul in Ploiesti. In cadrul acestui centru de colectare sunt adunate deseuri feroase, neferoase, din hartie si deseuri din plastic. Pe langa un centru colectare deseuri, Stilios dispune si de utilaje performante pentru astfel de operatiuni.

Marele avantaj? Stilios colecteaza deseurile direct de la sursa!

Centru colectare deseuri-Sprijin pentru un mediu sanatos!

Cu totii suntem reprezentanti ai comunitatii. De aceea este avem obligatia de influenta procesul de ecologizare a propriului oras. Cum? Prin colectarea deseurilor. Mai exact, prin grija pe care ne-o acordam noua si mediului inconjurator. Toate campaniile media de constientizare ar fi inutile fara o reactie prompta din partea populatiei. Asadar, daca ai adunat gunoaie nu le arunca la intamplare, ci contacteaza o firma specializata in colectare deseuri. Beneficiile sunt multiple.

Toate deseurile colectate pot fi reciclate. Asta inseamna reducerea consumului de resurse naturale (petrol, apa, energie), precum si reducerea nivelului emisiilor nocive din aer. Adica: colectezi-respiri un aer mai curat, mai sanatos. Pe termen lung, colectarea deseurilor si valorificare lor inseamna cresterea calitatii vietii si dezvoltarea durabila a societatii.

Colectarea deseurilor cunoaste trei etape, si anume: identificarea deseurilor, presarea deseurilor si depozitarea deseurilor. Doar firmele specializate si autorizate pot efectua aceste operatiuni. Un centru de colectare deseuri nu numai ca te va scapa de gunoaie ci te va ajuta sa traiesti intr-un mediu mai sanatos.

Stilios-Centru colectare deseuri. Pentru ca ne pasa!

Infiintata inca din anul 2002, Stilios a pus ¨umarul¨ la ecologizarea orasului Ploiesti. Avand la dispozitie toate resursele necesare unei colectari ca la carte, Stilios, centru colectare deseuri, iti vine in ajutor ori de cate ori trebuie sa scapi de gunoiul acumulat.

Stilios, centru colectare deseuri, tine la confortul clientilor sai astfel ca ofera servicii de colectare extrem de avantajoase, in sensul ca  efectueaza colectari direct de la sursa. Cu alte cuvinte, nu mai trebuie sa umbli cu scacul plin de gunoi pe la te miri ce spatii de depozitare. Echipa Stilios vine la tine (acasa, la firma sau la depozit) si te te scapa de deseuri.

Prin serviciile oferite, Stilios-centru colectare deseuri, contribuie la protejarea mediului inconjurator. Fie ca esti persoana fizica ori juridica contacteaza Stilios-centru colectare deseuri, la numarul de telefon: 0723. 320. 865.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>