Echipamente Industriale
January 22, 2015 posted by Silvana Vorovenci

Stelas Consulting-Masina de tocat carne industriala. Bunatati pe banda rulanta!

Stelas Consulting-Masina de tocat carne industriala. Bunatati pe banda rulanta!

Lebar, caltabos, carnati traditionali, mititei, salam picant…Pe scurt, bunatati de-ti lasa gura apa! Romanii iubesc preparatele traditionale, in special cele facute din carne tocata. Nu exista sarbatoare fara mese imbelsugate si fara delicatese gatite dupa retete vechi de sute de ani. Inainte sa fie savurate, toate aceste bunatati trec prin masina de tocat carne. Asadar, daca esti detinatorul unui abator si vrei sa obtii cele mai bune produse din carne, asigura-te ca dispui de masina de tocat carne industriala. Un astfel de echipament este util si in cazul unui centru logistic alimentar, cantina, restaurant si carmangerie.

Cauti un furnizor care sa-ti puna la dispozitie masina de tocat carne industriala, la preturi corecte? Arunca o privire peste oferta celor de la Stelas Consulting, distribuitor de utilaje pentru producerea mezelurilor si prelucrarea carnii. Gratie colaborarilor cu parteneri din Germania, Austria, Spania, Italia si Polonia, Stelas Consulting poate asigura o gama completa de  echipamente performante.

Gasesti in oferta Stelas Consulting utilaje precum: malaxor carne, ghilotina carne congelata, linii complete hamburgeri, utilaje fast-food, utilaje pentru fructe si legume ,malaxor vertical carne si masina de tocat carne industriala.

Masina de tocat carne industriala-Din dragoste pentru mezeluri!

Sa recunoastem: iubim mezelurile si iubim preparatele din carne. Motivul? Tot ce contine carne este foarte delicios, asemeni unei placeri interzise. Ce poate fi mai savuros decat un gratar in miez de vara sau un hot dog mancat pe fuga intre doua pauze la munca. Asta ca sa nu mai vorbim de carnatii si preparatele traditionale de Craciun. Pana sa ajunga  pe rafturile supermarket-urilor, sau in meniul food-urilor si a restaurantelor, toate preparatele din carne trec printr-o masina de tocat.

O masina de tocat carne reprezinta un ajutor de nadejde pentru orice gospodina dar si pentru marii producatori de mezeluri. Daca in prima situatie vorbim de o masina de mici dimensiuni, manuala, in cea de-a doua este vorba de un utilaj voluminos si complex, special conceput pentru carmangerii si abatoare.

Masinile de tocat industriale efectueaza operatiuni de maruntire a carnii, si totodata, se pot utiliza pentru maruntirea legumelor si a nucilor. Aceste utilaje dispun de accesorii care permit obtinerea de forme speciale de chiftele sau carnati. In ciuda dimensiunilor mari, masina de tocat carne industriala permite o utilizare usoara si fara risc de accidentare.

Stelas Consulting-Masina de tocat carne industriala. Furnizori din Franta, Italia si Spania

Ai nevoie in bucataria restaurantului de o masina de tocat carne industriala? Vrei sa ai accesul la masini de tocat performante si cu o gama completa de accesorizari? Stelas Consulting de echipeaza cu utilaje eficiente, moderne si extrem de rapide.

Masina de tocat carne industriala propusa de Stelas Consulting este alcatuita dintr-un motor electric, reductor, un mecanism de alimentare, o palnie de alimentare si picioare de sprijin. Masina poate prelucra diferite cantitati de carne, fie ca este vorba de carne congelata sau proaspata.

Utilajele dedicate industriei carnii sunt furnizate direct de la cei mai importanti producatori din Europa (Franta, Italia, Spania). Stelas Consulting iti ofera nu doar calitate ci si preturi foarte avantajoase.

Pentru a comanda masina de tocat carne industriala, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne. Te echipam cu utilaje de la A la Z, indiferent de dimensiunea afacerii tale.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>