Echipamente Industriale
July 16, 2014 posted by Adrian

Statii de epurare Eco Avangard – Va ajuta sa mentineti calitatea apei!

Statii de epurare Eco Avangard – Va ajuta sa mentineti calitatea apei!

Indiferent de domeniul in care activeaza, omul vrea sa produca mult, tot mai mult, daca se poate extrem de mult, astfel incat sa fie mereu primul. In aceasta cursa nebuna dupa productie, omul uita insa un aspect fundamental: protejarea naturii. Pana la urma sursa noastra de viata, natura, are de multe ori de suferit de pe urma activitatilor noastre. Primul element din natura, si de departe cel mai important, care are de suferit de pe urma actiunilor irationale ale omului este apa, sursa numarul 1 de viata de pe aceasta planeta. Pe langa aceasta poluare “voluntara”, problema poluarii mediului acvatic este si un rezultat direct al cresterii populatiei si industrializarii excesive. In aceste conditii, avem nevoie de masuri care sa stopeze distrugerea calitatii apelor din jurul nostru. Pentru a va ajuta sa faceti acest lucru, compania Eco Avangard din Ramnicu Valcea va vine in ajutor cu statii de epurare industriale la preturi excelente si de o calitate remarcabila.

Ce rol au aceste statii de epurare oferite de Eco Avangard ?

In zilele noastre, apa este un actor principal in absolut orice domeniu de activitate. Omul nu poate trai fara apa pe care o ia din natura. Aceasta din urma trebuie sa fie curata, adica sa nu contina substante toxice, daunatoare vietii. Din pacate, apa, indiferent de natura ei, este in ziua de azi un element din ce in ce mai afectat de factorii poluanti. Pentru ca ea sa devina potabila, omul o trateaza, folosind mijloace speciale.

In ceea ce priveste combaterea poluarii apelor, aceste procese se realizeaza prin intermediul unor statii de epurare ce urmaresc, in primul rand, prevenirea poluarii apelor. Pentru multe ramuri industriale, pentru zootehnie si diverse activitati sociale, modalitatea cea mai eficienta de combatere si limitare a poluarii este epurarea apelor uzate inainte de evacuare. Asta inseamna ca toate apele uzate sunt supuse unor tratamente succesive, prin care cantitatea mare de poluanţi este diminuata.

Statiile de epurare industriale Eco Avangard sunt fabricate si comercializate in acord cu cele mai ridicate standarde de calitate, fiind oferite spre vanzare la cele mai bune preturi de pe piata. Aceste echipamente se pot utiliza in industria alimentara, industria laptelui, industria petroliera, dar si pentru unitatile de procesare a carnii, abatoare etc. Echipamentele de tratare a apei Eco Avangard se evidentiaza prin faptul ca au in structura componente rezistente la incarcarea organica mare. De exemplu, daca e sa vorbim de industria carnii si a laptelui, separatorul de grasimi si pre-tratamentul mecanic executate de aceste statii sunt actiuni de o importanta majora pentru ca procesele specifice domeniului sa se desfasoare in cele mai bune conditii.

Cum functioneaza aceste statii de epurare ?

Procesul de epurare produs de aceste statii Eco Avangard reprezinta retinerea si neutralizarea substantelor daunatoare dizolvate, in suspensie sau a celor coloidale prezente in apele uzate industriale sau menajere. Principalul scop pentru care sunt utilizate aceste statii de epurare este acela de a imbunatati calitatea apelor pentru a putea fi deversate in emisar fara a prejudicia flora sau fauna. Dupa ce apa este epurata in statii de epurare, ea poate fi chiar refolosita in anumite domenii sau procese tehnologice.

Statiile de epurare industriale Eco Avangard sunt construite in diferite capacitati de functionare, avandu-se aici in vedere cantitatea de apa uzata care trebuie supusa procesului de epurare. Toate accesoriile care compun statiile au un design compact pentru a facilita instalarea si datorita emisiilor reduse, ele pot fi amplasate chiar si in apropierea procesului de productie. Cu ajutorul pieselor de calitate se realizeaza o racordare eficienta, iar apele tratate sunt imediat refolosite.

O companie romaneasca importanta, Eco Avangard se remarca in domeniul distribuirii de solutii ecologice in ceea ce priveste stocarea, tratarea si epurarea apei. Pe langa statii de epurare, firma mai distribuie: o gama ampla de rezervoare, filtre, pompe, aparate de masura si echipamente speciale, toate incadrandu-se in cerintele actuale de protectie a mediului.

Date de contact:

Str. Matei Basarab, Nr. 9, Ramnicu Valcea, jud. Valcea,

Fax: 0350819732

Telefon: 0318005442 / 0731480670 / 0749817575

E-mail: office@ecoavangard.ro

info@ecoavangard.ro

Articol oferit de zoom-biz.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>