Echipamente Industriale
June 11, 2014 posted by Lavinia Bilba

Sonde cu termocuplu oferite de Romelgen!

72fa1b1a31fafc06ef9beeec3aabee67In gama larga de sonde oferite de Romelgen se numara si sonde cu temocuplu oferite la preturi avantajoase. Oferta firmei in ceea ce priveste modelele de sonde pentru temperatura este una vasta. Optarea pentru sondele cu termocuplu comercializate de catre compania Romelgen reprezinta garantia achizitionarii unor produse de calitate superioara. Mai mult, toate acestea iti sunt oferite la preturi avantajoase pe piata de specialitate. Cu Romelgen vei gasi cele mai eficiente dispozitive pentru masurarea temperaturii, iar materialele utilizate in procesul de fabricare al acestor sonde cu termocuplu sunt de cea mai buna calitate.

Avand ca principal obiect de activitate producerea si fabricarea sondelor de temperatura, firma a acumulat o vasta experienta in domeniu, iar in prezent are posibilitatea de a pune la dispozitia clientilor sai o serie variata de modele in ceea ce priveste astfel de produse. Acest aspect iti ofera garantia faptului ca in cadrul companiei, cu siguranta vei regasi si tipul de sonda cel mai potrivit pentru nevoile tale. Pentru a fi siguri de faptul ca produsul achizitionat corespunde perfect cerintelor si nevoilor tale, solicita consultanta echipei Romelgen.

Avantajele acestor sonde cu termocuplu!

Firma Romelgen ofera clientilor o gama larga de sonde, printre care si cele prevazute cu termocuplu subtire, de tip J sau K. Termocuplul este un dispozitiv prin intermediul caruia este masurata caldura. Acest tip de sonda are capacitatea de a masura si temperaturi ce ating 1100 de grade Celsius. In ceea ce priveste diametrul termocuplului, poti opta pentru variantele de 0.5, 1.2 sau 3mm. Fixarea sondei poate fi realizata prin intermediul mai multor accesorii, cum ar fi: niplu fix, niplu mobil, flansa fixa, respectiv mobila. Pentru cazurile in care temocuplul este distrus, exista posibilitatea de recuperare a unor parti componente (sistemul de fixare, precum si cutia de borne). Ulterior, acestea pot fi utilizate in scopul montarii unei noi sonde.

Cine ofera sonde cu termocuplu?

Cu sediul in Bucuresti, compania Romelgen ofera clientilor sai o varietate de produse, printre care se numara module de masurare si control temperatura ce contin rezistente de incalzire, regulator de temperatura si altele. Cu o vasta experienta in domeniu, firma iti va oferi cele mai eficiente produse de acest gen la preturi accesibile. Oferta cuprinde un numar mare de produse, care satisfac cu usurinta cerintele si nevoile clientilor. In plus, echipa asigura si realizarea unor modele personalizate, pentru ca tu sa fii pe deplin multumit. Romelgen ofera si servicii profesionale de prelucrare prin aschiere, realizate la cele mai inalte standarde din punct de vedere calitativ.

Societatea Romelgen ofera astfel de produse la un raport optim calitate-pret. Echipa companiei iti sta la dispozitie pentru orice nelamurire sau eventuale intrebari legate de aceste tipuri de sonde. Pentru a consulta intreaga oferta a firmei, nu ezita sa accesezi site-ul oficial al acesteia. Vei putea primi informatii suplimentare despre aceste produse pentru a-l alege pe cel adecvat nevoilor tale. Romelgen si sondele distribuite sunt solutia potrivita pentru a masura cantitatea de caldura. Achizitioneaza sonde cu termocuplu oferite de Romelgen pentru masurarea exacta a caldurii.

 

Datele de contact ale firmei Romelgen

Adresa firmei: Str. Ion Berinderi, Nr. 11, Bl. 1-2, Sc. C, Ap. 71, sector 2, Bucuresti

Telefon: 0722 262 118

Email: romelgen@rdslink.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>